Sayfa için isim ve konsept önerisi

omerduman474

Hectopat
Benim Instagram'da 3K bir sayfam var aktif olarak boş boş kullanıyordum simdi benim aklımda bir ton fikir canlandı. Ben bir anı sayfası yapmak istiyorum. Komik veya üzücü olarak insanların anılarını atıp eglenebilecegi bir sayfa yapsam bunun ismi ne olmalı sizce ve size göre fikir nasıl? Eklemek istediklerinizde olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

İsim konusunda bir şey diyemem ama fikriniz bence çok güzel.

Hocam kullanıcı adı olarak önerim yok ancak var olan hesabın konseptini değiştirerek kullanırsan etkileşim konusunda problem yaşayabilirsin. Sıfırdan yeni bir profil oluşturmanı öneririm.

Biraz daha Türkçe olsa daha iyi gibi ama fikir iyi.

Hocam kullanıcı adı olarak önerim yok ancak var olan hesabın konseptini değiştirerek kullanırsan etkileşim konusunda problem yaşayabilirsin. Sıfırdan yeni bir profil oluşturmanı öneririm.

Takipcilerime danışarak yaptim hem o hesaptan beklentimde yoktu sıkılıyordum konseptten.

İsim konusunda bir şey diyemem ama fikriniz bence çok güzel.

Teşekkür ederim umarım 3K'den 2K ya yakın takipci kalır o zaman ümitli bir şekilde devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…