AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 30 Temmuz 2021 #1 Bazen TikTok'da beğendiğim videolar falan oluyor, indirmek istiyorum. Herhangi bir yerde paylaşmak için değil. Telif vb. durumlar olur mu?
Bazen TikTok'da beğendiğim videolar falan oluyor, indirmek istiyorum. Herhangi bir yerde paylaşmak için değil. Telif vb. durumlar olur mu?
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #2 AkınTR dedi: Bazen TikTok'da beğendiğim videolar falan oluyor, indirmek istiyorum. Herhangi bir yerde paylaşmak için değil. Telif vb. durumlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir yerde paylaşmayacaksanız neden telif yiyesiniz ki? TikTok videosu paylaşsanız bile telif yiyeceğinizi düşünmüyorum Instagram sayfaları TikTok videoları üzerine kurulu hiç telif yiyen görmedim.
AkınTR dedi: Bazen TikTok'da beğendiğim videolar falan oluyor, indirmek istiyorum. Herhangi bir yerde paylaşmak için değil. Telif vb. durumlar olur mu? Genişletmek için tıkla... Bir yerde paylaşmayacaksanız neden telif yiyesiniz ki? TikTok videosu paylaşsanız bile telif yiyeceğinizi düşünmüyorum Instagram sayfaları TikTok videoları üzerine kurulu hiç telif yiyen görmedim.
Muratgyurt Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 27 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #3 Telif falan yemezsin şu anda Instagram'da takip ettiğin sayfalar hep paylaşıyor.
3 319361 Kilopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.411 Çözümler 22 30 Temmuz 2021 #4 Galerinde durduğu için kim telif atacak? Ayrıca videoların kendi indirilme özelliği var, yani indirmek illegal de değil.
Galerinde durduğu için kim telif atacak? Ayrıca videoların kendi indirilme özelliği var, yani indirmek illegal de değil.