Ekranın sol tarafında bir yönlendirme tabelası yaptım. Her tabela ayrı bir PNG resmi.
Portfolyo yazan tabelanın adı "yonlendirmeportfolyo.png".
Ben istiyorum ki, portfolyo yazan tebelaya tıkladığımda ekranı portfolyo resimlerinin olduğu yere kaydırsın. Bunun için yazılması gereken jQuery kodlarını yazar mıısnız?
Sağol ama web tasarımında çok acemiyim ben bulamıyorum
Sen yazabilir misin söylediğim işlemin kodunu.
Sadece portfolyo için yazsan yeter.
Ben aynısını kopyalayıp anasayfa, hakkımda ve iletişim için değiştiririm zaten.
Önce sitene jQuery kütüphanesini dahil ettiğin <script> kodunu düzenle, şu anda yanlış bir düzende ve jQuery kütüphanesini dahil etmiyor, daha sonra şunları eklemeyi deneyebilirsin, senin için kendi ellerimle yazdım
Bu kod sadece portfolyo butonu için çalışır, diğerlerini yapmak istersen kopyala yapıtşır yapıp bir kaç kısmı değiştirmen yeterli olacaktır, ilk önce script kodunu düzeltip verdiğim kodu <head> etiketinden sonra ekleyebilirsin çalışacaktır.
Önce sitene jQuery kütüphanesini dahil ettiğin <script> kodunu düzenle, şu anda yanlış bir düzende ve jQuery kütüphanesini dahil etmiyor, daha sonra şunları eklemeyi deneyebilirsin, senin için kendi ellerimle yazdım
Bu kod sadece portfolyo butonu için çalışır, diğerlerini yapmak istersen kopyala yapıtşır yapıp bir kaç kısmı değiştirmen yeterli olacaktır, ilk önce script kodunu düzeltip verdiğim kodu <head> etiketinden sonra ekleyebilirsin çalışacaktır.
Script tagı dışında hiçbir kodda değişiklik yapmicaksınız, sadece head etiketleri arasında bulunan <script> etiketini düzeltmenizi istedim diğer her şeyi eski haline getirin ve verdiğim kodu ekleyin ana sayfanıza.