Bölüm adı da vermemişsin ki o bölümde okuyan insanlar yardımcı olsun. Mühendislik demişsin sadece. Mühendislik ne?
Arkadaşın aklında bu sıralama ile hangi bölüme hangi üniversiteye girebilirim? Var hocam.
Bizden öneri bekliyor.
Bölüm adı da vermemişsin ki o bölümde okuyan insanlar yardımcı olsun. Mühendislik demişsin sadece. Mühendislik ne?
Hayırlı beklemeler, ne diyeyim. Kendi geleceğinize forumdan hiç tanımadığınız çoğu üniversite yaşında bile olmayan insanlardan tavsiye alacak kadar değer veriyorsanız geçmiş olsun.Arkadaşın aklında bu sıralama ile hangi bölüme hangi üniversiteye girebilirim? Var hocam.
Bizden öneri bekliyor.
İstemediğim bir bölüme gitmeyi pek istemiyorum bu sene sınava çok da iyi olmasa bile hazırlanmıştım birçok hata yaptım tekrar hazırlanmakta istiyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsun.
Hocam net bir bölümde olmayabilir , varsa ben bu bölümü okuyorum tarzında iyi kötü yorum bekliyorumBölüm adı da vermemişsin ki o bölümde okuyan insanlar yardımcı olsun. Mühendislik demişsin sadece. Mühendislik ne?
Dediğinizde haklısınız bende çok fazla dışardan destek almayı sevmiyorum ama bu konuda belki 1 2 kişi bile olsa yardım edebilecekse geri çevirmek olmaz diye düşünüyorumHayırlı beklemeler, ne diyeyim. Kendi geleceğinize forumdan hiç tanımadığınız çoğu üniversite yaşında bile olmayan insanlardan tavsiye alacak kadar değer veriyorsanız geçmiş olsun.
hocam ilk 90 ve100 k civarı bekliyordum ve çalışmıştım ve üstüne bu sonuç gelince ister istemez mezuna kalmak düşünülüyor yinede çok teşekkür ederimMezuna kalmak çok riskli. Kuzenim 3 yıldır üst üste mezuna kaldı ve bu sene ziraat mühendisliği seçecek. Zaten ilk yıldan gelmişti ancak daha iyi yaparım düşüncesi ile 3 sene daha heba etti. Ben dershaneye gittiğimde okulu açığa aldığım için mezunlarla birlikte okumuştum. Hangi mezunla konuştuysam mezuna kaldığına pişmanlar. Seçim senin, benim psikolojim kaldırır, aynı durumları tekrar yaşayıp ders çalışırım, dershaneye tekrar giderim vs diyebiliyorsan kal mezuna. Ama sayısal 168k kötü bir sıralama değil. Şunu tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki mezuna kalanlar aşırı pişman. Sadece dershanede 1 kişi vardı pişman olmayan o da sayisaldan 10 bin sıralama yapıp kalmıştı seneye derece yapar yurt dışında okurum diye.
Obpniz kaç?
Peki en fazla ne kadar oynar sıralama 168k sıralamam var 130 veya 140 binlik bir bölüm yazsam gelme ihtimali var mı?
Teşekkürler cevapların içinEvet var. Sıralamanın 50 bin altını ve 50 bin üstünü yazabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.