Hocam merhaba nasıl bilgisayar mühendisliği ben Ege PC yazmayi düşünüyorum. Pcye çok ilgim var. Son zamanlarda PC mühendisliği zayıfladı şöyle oldu böyle oldu soylentileri var pek aldırış etmiyorum ama deneyimli kişilerden de tavsiye alayım dedim PC mühendisliği okuyan.Çok genel bir yardım sormuşsun, sorularını spesifikleştirerek sorarsan yardımcı olabilirim. (Özyeğin Üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim)
Mezun oldum geçen yıl artık çalışıyorumHocam merhaba nasıl bilgisayar mühendisliği ben Ege PC yazmayi düşünüyorum. Pcye çok ilgim var. Son zamanlarda PC mühendisliği zayıfladı şöyle oldu böyle oldu soylentileri var pek aldırış etmiyorum ama deneyimli kişilerden de tavsiye alayım dedim PC mühendisliği okuyan.
İroni elemanBilgisayar sektörü ölü durumda. burada sormanıza gerek yok Kariyer.net LinkedIn gibi sitelere bakabilirsiniz. En az 1 ilanda 1000 başvuru var. tercihinizi ona göre yapın...
Özellikle yapay zeka'nın etkisi çok büyük. Eskiden bilişim personeli aranırdı şimdi gpt'ye soruluyor her şey. Aşağıdaki haberlere bakın çoğusu daha bügünün haberi hala gidipte bilişim okuyacağım diyen varsa buyursun okusun. Bu saatten sonra bilişim sektörünün açıköğretim işletmeden farkı kalmamıştır.
Microsoft'ta dev işten çıkarma
Microsoft CEO'su Satya Nadella, çalışanlara gönderdiği notta yapay zekâ yatırımları ve rekor kârlara rağmen süren toplu işten çıkarmaların “başarı paradoksu” olduğunu söyledi.www.nefes.com.tr Intel’in temelleri sarsılıyor: 24 bin çalışan işten çıkarılacak
Intel, 2025 sonuna kadar 24 bin çalışanıyla yollarını ayıracak. Almanya, Polonya ve Kosta Rika'daki projeler iptal edilirken şirket, üretim kapasitesini gerçek talebe göre yeniden şekillendiriyor.www.donanimhaber.com Amazon, bulut bilişim bölümünde yüzlerce kişiyi işten çıkarıyor. Yapay zeka da giderek daha akıllı hale geliyor.
Amazon'un bulut bilişim bölümü AWS'de yeni işten çıkarmalar yaşanıyor. Şirketin maliyetleri optimize etmek için yapay zeka kullanımını artırması nedeniyle yüzlerce işten çıkarmanın yapıldığı bildiriliyor.firstonline.info Yapay zeka gençleri işsiz bıraktı - Bilim Teknoloji Haberleri
Bilim Teknoloji Haberleri - Yeni mezunlar için açılan pozisyonlar ciddi oranda azaldı. Yapay zekanın yükselişi gençlerin iş hayatına atılmasını zorlaştırıyor...www.cnnturk.com Yapay zeka, önümüzdeki yıllarda kitlesel işsizliğe yol açabilir
Yapay zekanın öncülerinden Dario Amodei, teknolojinin hızla beyaz yaka iş gücünü tehdit etmeye başladığını belirtti. Amodei’ye göre, birkaç yıl içinde işsizliğin ABD'de yüzde 20’ye çıkma riski var ve hükümetler bu dönüşüme hazır değil.bha.net.tr
Haber siteleride ironi hade koçum....İroni eleman
Eleman ne işle meşgul meraktan ölürüz. Gidip burdur bucak bilgisayar ve bilişim fakültesi mezunu değilsen hala sektörde iş var.Haber siteleride ironi hade koçum....
Hocam bende bu sene özyeğin bilgisayar mühendisliği yazdım da derslerin zorluğu sınavların zorluğu nasıl acaba? Birde mezun olunca iş imkanları nasıl?Çok genel bir yardım sormuşsun, sorularını spesifikleştirerek sorarsan yardımcı olabilirim. (Özyeğin Üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim)
*Hocam bende bu sene özyeğin bilgisayar mühendisliği yazdım da derslerin zorluğu sınavların zorluğu nasıl acaba? Birde mezun olunca iş imkanları nasıl?