General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 22 Temmuz 2023 #1 Kafami cok kurcaliyor, muhendislik istemiyorum. Onun disinda da bir şey yazamam gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Temmuz 2023
Eyşan33 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 277 5 Ağustos 2025 #2 General Skywalker dedi: Kafami cok kurcaliyor, muhendislik istemiyorum. Onun disinda da bir şey yazamam gibi. Genişletmek için tıkla... Hayret mezuna kal diyen olmamış.
General Skywalker dedi: Kafami cok kurcaliyor, muhendislik istemiyorum. Onun disinda da bir şey yazamam gibi. Genişletmek için tıkla... Hayret mezuna kal diyen olmamış.
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #3 General Skywalker dedi: Kafami cok kurcaliyor, muhendislik istemiyorum. Onun disinda da bir şey yazamam gibi. Genişletmek için tıkla... Sağlık kısmına bakabilirsin
General Skywalker dedi: Kafami cok kurcaliyor, muhendislik istemiyorum. Onun disinda da bir şey yazamam gibi. Genişletmek için tıkla... Sağlık kısmına bakabilirsin