Sayısal 300 bin ile nereye gidebilirim?

MrKonce

Kilopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Müh. Okumak İstiyor.
Evet, tabii ki beklentim 100-150k hadi en kötü 200 derken 314K yapmışım. Biliyorum çok kötü yani beklentimin çok üstünde geldi. Hayalim yazılım mühendisliği de bu sıralamada biraz zor gibi alternatif meslek belki ziraat düşünebilirim. O da olmadı aklımda olan 3. alternatif son olarak gemi makineleri mühendisliği olabilir. Onun haricinde MSÜ'den havacı subaylığa ama bilmiyorum şu an ne yapsam mezuna kalsam ne kadar iyi yapabilirim? 1 yıl için değer mi istediğim meslek olur mu öneri tavsiye taziye ne varsa yazın bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HHO'ya girmek için YKS sıralamana da bakıyorlar, o sıralamaya da maalesef düzgün bir bölüm yok. 2 sene bilgisayar programcılığı yazıp DGS deneyebilirsin. Veya KHO veya DHO mülakatlarına da katılabilirsin. Ben o sıralamayı yapsam mezuna kalırdım, illa gitmem gerekseydi de 2 senelik bilgisayar Programcılığı yazardım.

Hho'ya girmek için YKS sıralamana da bakıyorlar, o sıralamaya da maalesef düzgün bir bölüm yok. 2 sene bilgisayar programcılığı yazıp DGS deneyebilirsin. Veya KHO veya dho mülakatlarına da katılabilirsin. Ben o sıralamayı yapsam mezuna kalırdım, illa gitmem gerekseydi de 2 senelik bilgisayar programcılığı yazardım.

Hava Harp Okulu 2 yıllık bende tutuyor hatta 8 gün sonra mülakatları var. Sadece onu son çare düşünüyorum yani hiçbir şey olmadı 2 sene sonra yaş 21'i geçmeden girip 15 sene bağlanmak. Bende mezun gibi duruyor. Ama gene öneri tavsiye taziye yazın bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı