Sayısal 300 bin ile nereye gidebilirim?

MrKonce

Kilopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Müh. Okumak İstiyor.
Evet, tabii ki beklentim 100-150k hadi en kötü 200 derken 314K yapmışım. Biliyorum çok kötü yani beklentimin çok üstünde geldi. Hayalim yazılım mühendisliği de bu sıralamada biraz zor gibi alternatif meslek belki ziraat düşünebilirim. O da olmadı aklımda olan 3. alternatif son olarak gemi makineleri mühendisliği olabilir. Onun haricinde MSÜ'den havacı subaylığa ama bilmiyorum şu an ne yapsam mezuna kalsam ne kadar iyi yapabilirim? 1 yıl için değer mi istediğim meslek olur mu öneri tavsiye taziye ne varsa yazın bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
HHO'ya girmek için YKS sıralamana da bakıyorlar, o sıralamaya da maalesef düzgün bir bölüm yok. 2 sene bilgisayar programcılığı yazıp DGS deneyebilirsin. Veya KHO veya DHO mülakatlarına da katılabilirsin. Ben o sıralamayı yapsam mezuna kalırdım, illa gitmem gerekseydi de 2 senelik bilgisayar Programcılığı yazardım.

Hava Harp Okulu 2 yıllık bende tutuyor hatta 8 gün sonra mülakatları var. Sadece onu son çare düşünüyorum yani hiçbir şey olmadı 2 sene sonra yaş 21'i geçmeden girip 15 sene bağlanmak. Bende mezun gibi duruyor. Ama gene öneri tavsiye taziye yazın bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…