SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bursa 11 Haziran 2025 #1 Aklıma takıldı, şimdi matematik hiç yapmadan sadece fen yapsam sayısal hesaplanır mı? Ya da matematik negatif netlerde olsa?
Aklıma takıldı, şimdi matematik hiç yapmadan sadece fen yapsam sayısal hesaplanır mı? Ya da matematik negatif netlerde olsa?
S SucreScof Picopat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 252 Çözümler 1 11 Haziran 2025 #2 SOLES dedi: Aklıma takıldı, şimdi matematik hiç yapmadan sadece fen yapsam sayısal hesaplanır mı? Ya da matematik negatif netlerde olsa? Genişletmek için tıkla... Sayılır niye sayılmasın?
SOLES dedi: Aklıma takıldı, şimdi matematik hiç yapmadan sadece fen yapsam sayısal hesaplanır mı? Ya da matematik negatif netlerde olsa? Genişletmek için tıkla... Sayılır niye sayılmasın?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #3 SOLES dedi: Aklıma takıldı, şimdi matematik hiç yapmadan sadece fen yapsam sayısal hesaplanır mı? Ya da matematik negatif netlerde olsa? Genişletmek için tıkla... Tüm sınav - olsa bile hesaplanır.
SOLES dedi: Aklıma takıldı, şimdi matematik hiç yapmadan sadece fen yapsam sayısal hesaplanır mı? Ya da matematik negatif netlerde olsa? Genişletmek için tıkla... Tüm sınav - olsa bile hesaplanır.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #4 Sayısal sayılan derslerden işaretleme yapmanız şart. Negatif nette hesaplama yapılabildiği hakkında bilgiler gerçek mi bilemedim, araştırmak gerek.
Sayısal sayılan derslerden işaretleme yapmanız şart. Negatif nette hesaplama yapılabildiği hakkında bilgiler gerçek mi bilemedim, araştırmak gerek.
SOLES Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 1.854 Çözümler 2 Yer Bursa 11 Haziran 2025 #5 Rsmefaw dedi: Tüm sınav - olsa bile hesaplanır. Genişletmek için tıkla... AYT testlerinde 0.5 net lazım diyordu bir yerde bende emin olamadım. oduncu_yılmaz dedi: Sayısal sayılan derslerden işaretleme yapmanız şart. Negatif nette hesaplama yapılabildiği hakkında bilgiler gerçek mi bilemedim, araştırmak gerek. Genişletmek için tıkla... Araştırdım net bir bilgi yok, minimum 0.5 net diyor ama her ders için mi acaba yoksa genel mi.
Rsmefaw dedi: Tüm sınav - olsa bile hesaplanır. Genişletmek için tıkla... AYT testlerinde 0.5 net lazım diyordu bir yerde bende emin olamadım. oduncu_yılmaz dedi: Sayısal sayılan derslerden işaretleme yapmanız şart. Negatif nette hesaplama yapılabildiği hakkında bilgiler gerçek mi bilemedim, araştırmak gerek. Genişletmek için tıkla... Araştırdım net bir bilgi yok, minimum 0.5 net diyor ama her ders için mi acaba yoksa genel mi.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #6 SOLES dedi: AYT testlerinde 0.5 net lazım diyordu bir yerde bende emin olamadım. Araştırdım net bir bilgi yok, minimum 0.5 net diyor ama her ders için mi acaba yoksa genel mi. Genişletmek için tıkla... Geneldir muhtemelen.
SOLES dedi: AYT testlerinde 0.5 net lazım diyordu bir yerde bende emin olamadım. Araştırdım net bir bilgi yok, minimum 0.5 net diyor ama her ders için mi acaba yoksa genel mi. Genişletmek için tıkla... Geneldir muhtemelen.