Oyeyxyjwkd Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 58 4 Nisan 2025 #1 Sayısal seçtim ama bilgisayar mühendisliği ve hukuk istiyorum. Sizce bilgisayar mühendisliği olmazsa hukuk kazanmak zor olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Sayısal seçtim ama bilgisayar mühendisliği ve hukuk istiyorum. Sizce bilgisayar mühendisliği olmazsa hukuk kazanmak zor olur mu?
789 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Oyeyxyjwkd dedi: Sayısal seçtim ama bilgisayar mühendisliği ve hukuk istiyorum. Sizce bilgisayar mühendisliği olmazsa hukuk kazanmak zor olur mu? Genişletmek için tıkla... İkisi farklı alanlarda. Hukuk istiyorsan AYT'de Türkçede çözmen gerekir.
Oyeyxyjwkd dedi: Sayısal seçtim ama bilgisayar mühendisliği ve hukuk istiyorum. Sizce bilgisayar mühendisliği olmazsa hukuk kazanmak zor olur mu? Genişletmek için tıkla... İkisi farklı alanlarda. Hukuk istiyorsan AYT'de Türkçede çözmen gerekir.
Webtasarım282 Picopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Olur tabi ki tek yapmanız gereken EA puan türünde 100.000 başarı sırası şartını sağlamak.