Sayısal bölümü değiştirilmeli mi?

tolga13214

Centipat
Daha fazla  
Sayısalım iyi değil arkadaşlarımın ısrarı üzerine ve bir anlık gaza gelmem sonucu sayısal seçtim. Dil okumak istiyorum. İlk sınavlar bitti yapamadığımı anladım. Kalmak ve kalmamak arasında kararsız kaldım. Kalırsam bizden sonrakı sene müfredat değiştiği için sıkıntı olur diye düşündüm. Kalmaz isem de zamanım kalmayacak. Ne yapmalıyım?

Hangi mesleği düşünüyorsanız ona göre bölüm seçmelisiniz eğer derseniz dil okuyup sayısalda olan bir bölüm seçmek istiyorum
Sınava kadar 2 bölüme birden çalışıp sınavda sayısal yapman gerekiyor.

Hayatını etkileyecek şeyleri milletin gazına gelip seçim yapmak garip biraz. Öncelikle şunu söyleyim sayısal öyle 1 sınavda "yapamıyorum galiba." deyip hemen pes edilecek bir alan değil. Sayısal zor bir bölüm. Hepsi zor aslında ama sayısalda çok çok daha fazla sabırlı olmak gerekir. İleride ne olmak istiyorsun ona göre de seçim yapmalısın. Neye ilgin var ya da? Fen dersleri hoşuna gidiyor mu gitmiyor mu? Sayısalı bırakan çoğu kişi fen yüzünden bırakır çünkü matematik her yerde var.

Siz eğer kendi kafanızda bitirirseniz ben yapamayacağım diye sıkarsanız yapamazsınız. İnsanın yapamaması diye bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sadece yapmak istemiyorsunuzdur. Belkide tembelsinizdir. Sayısalın zorluklarının sorumluluğunu almak istemiyorsunuzdur. Ama eğer çalışmak isterseniz yapamayacağınızı düşünmüyorum. Gerçekten bir şeyi anlamak istiyorsanız anlarsınız. Fakat dile illa geçeceğim diyorsanız geçin.

Keşke arkadaşlarının ısrarlarını dinlemeseydin. Müdürüne git sor değiştirebiliyorsa değiştirsin. Ama değiştirsen bile ucu ucuna yetiştirirsin belki konuları onu diyim.

Keşke arkadaşlarının ısrarlarını dinlemeseydin. Müdürüne git sor değiştirebiliyorsa değiştirsin. Ama değiştirsen bile ucu ucuna yetiştirirsin belki konuları onu diyeyim.

Sınavlardan sonra değişmiyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…