Karantina zamanı doğal olarak evden çalışmıştım geçen sene. Youtube gibi bir nimet var mükemmel hocaların ve kaynakların olduğu.
Motivasyon konusunda bir dayanağım yoktu ama çalışırsam yapabilirim diyordum. Yapamazsam da elimden geleni yaptım ama olmadı diyip rahat olacaktım.
11. sınıfım sağlamdı, AYT FKB’yi erteledim daha çok TYT çalıştım o yüzden. Ocak ayına kadar böyleydi. Netlerim hedeflenen yerlerin aşağısında kalıyordu ama AYT’yi daha çok seviyorum açığımı ordan kapatırım vs. diyordum.
TYT bitince yakınımdaki bir dershanenin denemelerine katılmaya başladım. Sosyalleşmeme de yaradı biraz tabii ki.
Mayısın sonlarına doğru AYT konularım da bitti sanırsam ve 1 hafta hiçbir şey yapmadığımı biliyorum. Fena sıkılmıştım artık. Sonra sınava 1 hafta kala geçen seneki sınavları vs. çözdüm.
İçim rahat bir şekilde sınava da girdim. Evet önceden 100 neti falan görmüş olabilirim ama sınavda 81 yaptım. Hele AYT matematik için 35 civarı net hedefleyen biri için 24 soru işaretlemek rezaletti, sınavda baya üzülmüştüm o an durumu anlayamayınca.
Neyse ki bitti, kurtulduk. Sıra sizlerde artık.
Kendi üzerimden SAY olan birinin evden gayet iyi çalışabileceğini anlattım. İçinizden geliyorsa cidden iyi bir şekilde çalışabilirsiniz. Kolay gelsin.