Sayısal için 2 ayda TYT biter mi?

vosimhen

Femtopat
Daha fazla  
11. sınıfa geçtim, su ana kadar hiç TYT denemesi veya soru çözmedim.
Okul acılana kadar 80 net üstü yapabilir miyim?
Önerebileceğiniz bir ders çalısma tekniği veya programı var mı?
(Sayısalım)

Okulların açılmasına çok vakit kalmadı ve 60 günde TYT'yi sıfırdan 80 yapmak imkansız. TYT zaten nankör bir alan, köpek gibi çalışıp anca senenin sonuna doğru 90 netleri görenler var. Ama şimdiden başlarsanız ve denemelerinizi yanlışlarınızı iyi analiz ederseniz kasım sonu gibi bu netleri yakalayabilirsiniz.

Hocam peki şu an baslasam okul acılana kadar en fazla kaca cıkabılır TYT neti.

Hocam peki şu an baslasam okul acılana kadar en fazla kaca cıkabılır TYT neti.

70 görebilirsin tabii şu anki durumuna bağlı. Okul açılana kadar üçgenleri bitirirsin, problemlerin de bir kısmına kadar gelirsin. Türkçe de iyi bir seviyeye gelirsin ve fende de bir dersi bitirip diğer dersin ortasına falan gelirsin. Bu da aslında 70-80 net bandına tekabül ediyor ancak evdeki hesap çarşıya uymuyor tabii. Konudan önemlisi soru. TYT için ne kadar çok soru o kadar çok net demek.

Hocam hiçbir şey imkansız değil bence. Elbette temeliniz olduğunu düşünüyorum. Eyüp B 3D VDD üzerinden TYT matematiğe başlayabilirsiniz hemen. Geometriyi de Eyüp B VDK ile götürmenizi öneririm. Eğer ilk 12 konuda çok eksiğiniz yoksa günlük problem çözmeye başlayabilirsiniz.

Türkçe için paragraf çözmeye başlayabilirsiniz. İlk denemeden yüksek net yapma hedefiniz varsa dil bilgisine de bakmanızı öneririm. Bunun için Emek Taştan hocamızı öneririm.

Sosyale bence çalışmanıza gerek yok şimdilik.

Fende ise bağlayıcı konuları bitirmenizi öneririm. 11. sınıfta da işinize yarayacak konular var.

TYT 2 ayda bitmesi zor. TYT genel olarak biten bir şey değildir. Konuları anlarsın ama bol soru çözmen gerekir. Bitti dersin bir anda hiç görmediğin soru tarzları çıkar önüne. Matematik için söylüyorum bunları. Tabii kamplar var oradan yürüterek temelinizi atabilirsiniz. Çok soru çözmeniz gerekiyor. Daha yeni 11 olacaksın şanslısın. Bolca vaktin var iyi değerlendirmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…