Kendinizi çok yormadan konuları bitirirseniz (özellikle Matematik) sayısalda 100k gelir diye düşünüyorum. Denemelere devam edin, paragraf çözmek sizin tercihiniz ancak paragraf yerine Türkçe denemeleri çözmenizi öneririm. Keza AYT Fende konuları bitirdiğiniz taktirde fulleyemeseniz de belli nete ulaşırsınız, bu da 100k için yeter. Hesaplamaya yarayan siteler ile hesaplayabilirsiniz.Eşit Ağırlıktan sayısala geçmek için mezuna bıraktım. En az 5 saat çalışıyorum günde. Bugün 7 saat çalıştım mesela. 40 Soru paragraf atıyorum, bugün 36 tanesi doğru geldi. Her gün de 1-2 tane sosyal denemesi atıyorum (Bilgi Sarmal) 15 doğru geliyor genelde. Ardından da bitirmem gereken daldan ilerliyorum. Mesela TYT Matematik çalıştım bugün, 3 saat. Sonra 30 dakika da geometride katı cisimlerden silindiri izledim. Hedefim Sayısal 100-115k. Bu arada hiç AYT Fen dersleri bilmememe rağmen bu yıl sınavda 4 tane ayt fizik doğru yaptım, biyolojiden de tek soru işaretledim o da doğru çıktı. Biyolojiyi öylesine işaretlemiştim. Ancak matematiğim zayıf. Çalışa çalışa artık çıkmış orta-zor soruları çözebildiğimi fark ettim. Çözemesem bile bir yere kadar ilerliyorum soruda.
Bana ne önerirsiniz bu süreçte?
Yakın bir zamanda Türkçe denemesi alacağım. Paragraf yerine çözerim muhtemelen.Türkçe denemeleri çözmenizi öneririm.
Eşit ağırlıktan sayısala geçmek için mezuna bıraktım. En az 5 saat çalışıyorum günde. Bugün 7 saat çalıştım mesela. 40 soru paragraf atıyorum, bugün 36 tanesi doğru geldi. Her gün de 1-2 tane sosyal denemesi atıyorum (Bilgi Sarmal) 15 doğru geliyor genelde. Ardından da bitirmem gereken daldan ilerliyorum. Mesela TYT matematik çalıştım bugün, 3 saat. Sonra 30 dakika da geometride katı cisimlerden silindiri izledim. Hedefim sayısal 100-115k. Bu arada hiç AYT fen dersleri bilmememe rağmen bu yıl sınavda 4 tane AYT fizik doğru yaptım, biyolojiden de tek soru işaretledim o da doğru çıktı. Biyolojiyi öylesine işaretlemiştim. Ancak matematiğim zayıf. Çalışa çalışa artık çıkmış orta-zor soruları çözebildiğimi fark ettim. Çözemesem bile bir yere kadar ilerliyorum soruda.
Bana ne önerirsiniz bu süreçte?
Eşit Ağırlıktan sayısala geçmek için mezuna bıraktım. En az 5 saat çalışıyorum günde. Bugün 7 saat çalıştım mesela. 40 Soru paragraf atıyorum, bugün 36 tanesi doğru geldi. Her gün de 1-2 tane sosyal denemesi atıyorum (Bilgi Sarmal) 15 doğru geliyor genelde. Ardından da bitirmem gereken daldan ilerliyorum. Mesela TYT Matematik çalıştım bugün, 3 saat. Sonra 30 dakika da geometride katı cisimlerden silindiri izledim. Hedefim Sayısal 100-115k. Bu arada hiç AYT Fen dersleri bilmememe rağmen bu yıl sınavda 4 tane AYT fizik doğru yaptım, biyolojiden de tek soru işaretledim o da doğru çıktı. Biyolojiyi öylesine işaretlemiştim. Ancak matematiğim zayıf. Çalışa çalışa artık çıkmış orta-zor soruları çözebildiğimi fark ettim. Çözemesem bile bir yere kadar ilerliyorum soruda.
Bana ne önerirsiniz bu süreçte?
Mert Hoca'nın kampından ilerliyorum. Mert hocanın videoları uzun. Bugünkü matematik konusunun videoları ebob ekoktu, test videosuyla birlikte. 3 Saat videosu vardı zaten. 30 Dakika da kendim çözdüm. 2 Sosyal ve 40 paragraf, geometriye de 30 dakikadan. Ayrıca 40 dakika da coğrafya eksiğimi kapattım. 7 Saati buluyor zaten.5 saate bu kadar az şeyi nasıl sığdırdınız anlayamadım.
Konuyu garanti bitiriyorum. Konu bitmeden günü de bitirmiyorum hocam. Geometri kampı yarın ile birlikte bitiyor. Hemen 15 günde TYT Biyolojiyi bitireceğim ardından.2- Süre tutarak ders çalışma, konu bitirmeye çalış. O konu bitti mi 2-3 adet test çözüp o dersi o günlük noktala. Günde maksimum 3 ya da 4 ders çalış.
Evet, videoları durduruyorum kendim çözmeyi deniyorum. Tıkanınca da videodan devam. Ancak videoları ilerletmiyorum, onları da izliyorum.3- Video izleyerek matematik veya geometri öğrenemezsin. Videoları mümkün oldukça kısa sürede, (eğer bildiğin bir konuysa) atlaya atlaya bitirmeye çalış. Temelin olmadığını söylüyorsun bu yüzden testlerin başında epeyce süre geçirmelisin ki sorular hafızana otursun.
Mert Hoca'nın kampından ilerliyorum. Mert hocanın videoları uzun. Bugünkü matematik konusunun videoları EBOB ekoktu, test videosuyla birlikte. 3 saat videosu vardı zaten. 30 dakika da kendim çözdüm. 2 sosyal ve 40 paragraf, geometriye de 30 dakikadan. Ayrıca 40 dakika da coğrafya eksiğimi kapattım. 7 saati buluyor zaten.
Konuyu garanti bitiriyorum. Konu bitmeden günü de bitirmiyorum hocam. Geometri kampı yarın ile birlikte bitiyor. Hemen 15 günde TYT biyolojiyi bitireceğim ardından.
Evet, videoları durduruyorum kendim çözmeyi deniyorum. Tıkanınca da videodan devam. Ancak videoları ilerletmiyorum, onları da izliyorum.
@651016 siz videoları hızlandırıp izlediğiniz için mi öyle dediniz?