O Outroduction Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #1 Sayısala geçme kararı aldım. Matematik fizik kimya için tavsiyeleriniz nelerdir?
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Ağustos 2025 #2 Outroduction dedi: Sayısala geçme kararı aldım. Matematik fizik kimya için tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... TYT için Mat- matematiğin güler yüzü. Fizik- Özcan aykın. Kimya- benim hocam. Biyoloji- temelin varsa dr. Biyoloji.
Outroduction dedi: Sayısala geçme kararı aldım. Matematik fizik kimya için tavsiyeleriniz nelerdir? Genişletmek için tıkla... TYT için Mat- matematiğin güler yüzü. Fizik- Özcan aykın. Kimya- benim hocam. Biyoloji- temelin varsa dr. Biyoloji.
O Outroduction Centipat Katılım 14 Haziran 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #3 TridentKng dedi: TYT için Mat- matematiğin güler yüzü. Fizik- Özcan aykın. Kimya- benim hocam. Biyoloji- temelin varsa dr. Biyoloji. Genişletmek için tıkla... Eyüp B nasıldır anlatımını pek bilmiyorum.
TridentKng dedi: TYT için Mat- matematiğin güler yüzü. Fizik- Özcan aykın. Kimya- benim hocam. Biyoloji- temelin varsa dr. Biyoloji. Genişletmek için tıkla... Eyüp B nasıldır anlatımını pek bilmiyorum.
ilkay kalfa Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 816 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gskill:16 Gb (2x8) Ram R5 5500 Msı rtx 3060 1tb m2 ssd Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #4 Hocam matematikte temeliniz varsa biraz ileri seviyeseniz eyüb b izleyin fakat temelde sıkıntı varsa giriş düzeyindeyseniz bıyıklı matematik önerebilirim.
Hocam matematikte temeliniz varsa biraz ileri seviyeseniz eyüb b izleyin fakat temelde sıkıntı varsa giriş düzeyindeyseniz bıyıklı matematik önerebilirim.
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Ağustos 2025 #5 Outroduction dedi: Eyüp b nasıldır anlatımını pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç izlemedim ama matematiğin güler yüzü bence daha iyi. Kısa ve öz şekilde anlatıp bitiriyor konuyu.
Outroduction dedi: Eyüp b nasıldır anlatımını pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç izlemedim ama matematiğin güler yüzü bence daha iyi. Kısa ve öz şekilde anlatıp bitiriyor konuyu.