Sayısal mı eşit ağırlık mı?

cengocenfo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 4050 i513500h 16 gb ram 512 gb samsung ssd Hp victus
Meslek
Öğrenci
Merhaba 10.sınıfım 2.dönemde alan seçimi yapacağım. Ben şahsen sayısal uçak mühendisliği okumak istiyorum ve havacılığa çok fazla ilgim var aslında benim sorunum daha çok çevremle. Ailem bana eşit ağırlık seç daha çok rahat edersin diyorlar ancak eşit ağırlık seçersem istediğim mesleği yapamayacağım. Okul notlarım olarak her zaman fen ve sosyal bilimler derslerim Türkçe matematikten daha iyiydi. Sayısal sözel zeka muhabbeti dışında direk olarak biyoloji, fizik, kimya, coğrafya, tarih gibi derslere özel ilgim var. Internetten tüm meslek testlerini çözdüm ve en çok uyumlu olduğum meslekler daha çok bu saydığım alanlardan çıktı. Gelecek ve maaş gibi durumları hesaba kattığımızda uçak mühendisliğinin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum. Neyse sizce hangi alanı seçmeliyim?

Fiziğim çok iyi.
Biyolojim ortalama ezber güzel yaparsam çok iyi.
Kimyam ortalama(80-70)
Matematik ortalama(80-70)
Matematiğin üzerine daha çok çalışırsam daha iyi olabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısal tabii ki. EA da önü gerçekten açık bölüm yok kısmen açık veya duruma göre açık hukuk var bi

Kardeşim git ne okumak istiyorsan onu seç. Ailem bana zorla eşit ağırlık seçtirdi. Benim gönlümde pilotaj vardı ama sayısal yapamıyordum ( Yapabildiğim tek ders Fizikti). Eşit ağırlıktan bitirdim liseyi, lise biter bitmez ben sayısaldan hazırlanacağım umrumda değil dedim. Şu an sayısaldan hazırlanıyorum. Mezun öğrenciyim. Pilotaj gelmezse de THY Akademiye girmeyi düşünüyorum.

Hocam zamanı geldiğinde kafanızı kaldırmadan çalışmanız gerekir.
Benim çok büyük bir sıkıntım var tembellik dikkat problemimde yanında çok basit soruları bile kaçırıyorum.Türkiye geneli ortak matematik sınavında 15 puanlık sorum gitti.90 alabilecekken 70 80 alıyolarum her seferinde buda moralimi çok bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…