Sayısal mı, eşit ağırlık mı?

Efsane2512

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
No.1 - Koyu Siyah
03:00 ────────────● ∞
⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻
Kendim karar vermem gerektiğinin farkındayım, 2 sorum var. Seçtiğim alana göre ileride olabileceğim meslekler değişiyor mu? Bir de eşit ağırlıkta yüksek sıralamalara girmek daha kolaymış doğru mu?

Kanka calismadan hic birsey olmaz. Sayisala nazaran biraz daha kolay esit agirlik. EA ogrencisi isen Avukat vs. olursun. Sayısal ogrencileri genelde tipa yoneliyor. Arastirmani oneririm,

Tabiiki de seçtiğin alana göre değişiyor. Sayısal mı eşit ağırlık mı diye düşünmeden önce ne olmak istiyorum diye düşün.

Tüm bunlar bir yana ne olursa olsun eğer alt sınıf insan muamelesi görmek istemiyorsan, gerçek bir insan ve gerçek bir genç gibi davranılmasını istiyorsan iyi bir üniversite kazan.

Kişiliğine göre, çevrene göre, karakterine göre değişir. Ben EA seçtim 10 sene önce. Üniversite sınavında 732. oldum. Ankara hukuk bitirdim. Yüksek Lisans yaptım. Şimdi doktora yapıyorum. Hem keyif alıyorum hem de aylık gelirim 100k'nın azıcık üstünde. Üstelik günlük mesaim de 7 saati geçmiyor. Aynı bölümden mezun arkadaşlarımın yarısı ise bu kadar kazanamıyor. Yani ille de EA seçen 100k kazanacak veya fakir kalacak diye bir şey yok tamamen senin kişiliğin. Mesela bir arkadaşım Eskişehir'den inşaat mühendisliği bitirdi 70k civarı geliri var, bir arkadaşım YTÜ Makine bitirdi onun sıralaması da bayağı iyiydi ama 40k alıyor ve 6 gün çalışıyor haftada. Tamamen kişiliğin önemli dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…