Sayısal mı seçilmeli yoksa Eşit Ağırlık mı?

Mühendislik düşünecek olursan özel, devletten daha iyi gibi bir şey. Tabii okulunu tutturabilirsen...

Öbür türlü memurluk düşünebilirsin gittiğin meslekten sonra. Ama mühendislik için şöyle bir video bırakmak istiyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendi fikrimce sayısal dışında olan bölümleri okumak boş iş kalıyor. Dil veya eşit ağırlık okuyan kimi görsek işsiz dolanıyorlar ve Twitter'da bütün gün hashtag falan açmaya çalışıyorlar. :D sayısalda iyi puan yapan adamın peşini bırakmazlar ama.

MEB sağ olsun sayısala verdiler tüm meslekleri.

Benim kalbim dil bölümünden yana ama iş imkanı yüzünden yapamadığım halde sayısal seçmeyi düşünüyorum, eşit ağırlıkta da bana uygun meslek yok, sizce ne yapmalıyım?
Hocam sayısala ilgi duymuyorsanız asla sayısal seçmek gibi bir hata yapmayın, iş bulamam diye sayısal seçersin bu sefer de düzgün bir bölüme giremezsin. Matematiğin falan nasıl ve 10.sınıf mısın?

Kendi fikrimce sayısal dışında olan bölümleri okumak boş iş kalıyor. Dil veya eşit ağırlık okuyan kimi görsek işsiz dolanıyorlar ve Twitter'da bütün gün hashtag falan açmaya çalışıyorlar. :D Sayısalda iyi puan yapan adamın peşini bırakmazlar ama.
Kim olsa bırakmaz. Aranan eleman olmak zor işte.

Hocam sayısala ilgi duymuyorsanız asla sayısal seçmek gibi bir hata yapmayın, iş bulamam diye sayısal seçersin bu sefer de düzgün bir bölüme giremezsin. Matematiğin falan nasıl ve 10.sınıf mısın?

Evet 10. sınıfım fizik kimya biyolojiyle bir sorunum yok yapabiliyorum ama matematik zor geliyor aslında küçüklükten beri dile ilgim vardı ama önüme gelen herkes dil bölümünden bir şey olmayacağını söylüyor. Arada kaldığım için size danışayım dedim.

@yer fıstığı Bilindik üniversitede tercümanlık kazanmanın sana çok getirisi olmaz dostum söyliyim bunu. Yurt dışı işleri falanda yalan dolan bu arada insanlar yazıyorlar yurt dışına kanca atarsın diye ama kimse yurt dışında olan kira fiyatlarını konuşmaz. :D Üniversite okuyacağım diyorsan sayısal yapıp iyi derece yapacaksın başka bir anlamı yok şahri fikrimce.

İstediğin bölümü seç işsizlik mühendislikte de var. Sözde sözelciler işsiz ama gastronomi okuyanlar nedense deli paralar kazanıyor :)

ben hala kararsızım okuldaki hocalarımla da konuştum ama hocalar sadece beni sayısaldan korkutmaya çalıştılar ne yapacağımı bilmiyorum...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı