Sayısal sınavda ne yapılmalı?

DamienTheGoat

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, bu mükemmel okul yönetimi sayısal sınavdan bir gün önce haber verdi ve bende hiç çalışmadım. Sizce ne yapmalıyım matematiğe ağırlık vermeye devam mı etmeliyim? Yeni nesil sorularda zorlandığım için o tarz sorulardan mı çözmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Bence matematik biraz ağır gelir matematiği anlamak vakit ister, bu yüzden ilk başta diğer derslerden başla bence en sona matematiği bırakırsan daha rahat anlarsın matematiği. Ben böyle düşünüyorum şahsen.

Arkadaş sanırım AYT Sayısal deneme sınavı olacakmış :D Ekstra bir ders çalışmana gerek yok yanlış anlamadıysak. Deneme sınavı adı üstünde. Okulun yanlış bir tutumu da yok ayrıca.

Sınavdan bir gün önce çalışmak çok işe yarayacağını sanmıyorum ama eksik olduğunu alana ağırlık vermen iyi olur.

Öyle bir işe yarıyor ki hocam :D O sınavın son günü çalışmasında beyine +40 IQ yükleniyor otomatik olarak :D

Tabii ben yazılılardan, finalden falan bahsediyorum. Arkadaşın deneme sınavı için açtığını unuttum konuyu :D

Öyle bir işe yarıyor ki hocam :D O sınavın son günü çalışmasında beyine +40 IQ yükleniyor otomatik olarak :D

Tabii ben yazılılardan, finalden falan bahsediyorum. Arkadaşın deneme sınavı için açtığını unuttum konuyu :D
Yazılıda önceden çalışmam hep son gün çalışırım hatta sabah okulda 😂 ama deneme sınavı olduğu için durum farklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı