Sayısalda 100 bine girmek zor mu?

DDE

Picopat
Daha fazla  
Okul ortalamam 85-86 civarı 11. sınıfım, zor mu 100 bine girmek?

Cevap vermesi zor bir soru düzgün bir çalışmayla çok kolay olur ama hiç çalışmayan biri için cevap zaten belli.

Ya ortalama bir öğrenciyim LGS'de 390 almıştım ama çok çalışmamıştım OBP puanım nasıl çok kötü değil galiba?

Okul ortalamam 85-86 civarı 11. sınıfım, zor mu 100 bine girmek?
Şimdiden başlsan günü gününe düzenli bir şekilde çalışmaya, günde 4-5 saat ayırarak rahatlıkla girebilirsin

İfadeler: DDE
Ya ortalama bir öğrenciyim LGS'de 390 almıştım ama çok çalışmamıştım OBP puanım nasıl çok kötü değil galiba?
Bu işler OBP'ye bakmaz olduğun lisenin nasıl bir lise olduğunu veya hangi ortaokulda okuduğunu bilmiyorum belkide sınavları kolay bu yüzden OBP durumun bu, yüksek sayılmaz bu arada.

İfadeler: DDE
@Edmond_Dantes 11. sınıfa yeni geçeceğim bu sene biraz TYT çalıştım.

Bu işler OBP'ye bakmaz olduğun lisenin nasıl bir lise olduğunu veya hangi ortaokulda okuduğunu bilmiyorum belki de sınavları kolay bu yüzden OBP durumun bu yüksek sayılmaz bu arada.

Evet ortalama bir OBP puanım var.

Lise 1-2-3'te yazılılar harici çalışmayıp son senede ortalama bir çalışma ile EA'da 214k gelmişti , çalışırsan rahatlıkla yaparsın.

Lise 1-2-3'te yazılılar harici çalışmayıp son senede ortalama bir çalışma ile EA'da 214K gelmişti, çalışırsan rahatlıkla yaparsın.

Ne kadar çalışmıştın hocam son sene?

Ne kadar çalışmıştın hocam son sene?
Hafta içleri 1 buçuk 2 saat arası değişiyordu haftasonları gezip tozuyordum ama 2021'de çok değişik netler ile bölüm kazanan doluydu, az çalışmayla bile çok yüksek sıralamalara girmişti insanlar, daha o şekil bir sene olur mu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…