Anladım. Yani 9'un konusu olan Tiyatro-Roman tarzı konuları bilmem gerek.Bu sınava giren birisi olarak sana şunu söylüyorum can kulağıyla dinle,
1-Her dersten en kötü hedefine bağlı olarak kapasiten zorluğunda soruları çözebilecek seviyede ol
2-Her sene farklı bir ağırlık oluyor mesela bu sene AYT de hiç eleyicilik yoktu herkes fulledi.TYT yapan kazandı.TYT Türkçe zorladı herkesi.
3-Emin ol 1 yıl boyunca çalış ne yaparsan yap bu sadece sınavın %50 sini yaparsın demek.geri kalan emin ol ciddi söylüyorum ki o an sınavı iyi yönetmene bağlı ve nasip yada şans artık ne dersen.
4-Stres sıfır olmalı bak az demiyorum sıfır olmalı o gün
Soruna gelirsek de TYT için edebiyat gerekli değil,AYT de edebiyat çıkıyor zaten tamamı bilgi
Dersin adının Türk Dili ve Edebiyatı olduğuna bakmayın. Ona Dil ve Anlatımmış gibi saygı gösterin. Çünkü asıl AYT Edebiyat içeriği alan seçtikten sonra görülen Edebiyatta işleniyor.Anladım. Yani 9'un konusu olan Tiyatro-Roman tarzı konuları bilmem gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.