Sayısalda ilk 200.000'e girmek için neler yapılmalı?

Yardim53

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sayısalda ilk 200.000-280.000 arasına girmem lazım, ailemin sözü var 300K'nın altına girdiğimde motor alacaklar bana üniversiteye gitmem için. Neyse şu anki durumlarım bu şekilde en son Bilgi Sarmal'ın denemesine girdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Türkçe: 20 net.
Sosyal: 8 net.
Matematik: 16 net (geometride 1 tane soruya bile bakmadım geometrim sıfır halletmem lazım)
Fen: 0 (fiziğe hiç bakmayı düşünmüyorum kimya biyoloji bakıp 10 nete çıkarmayı düşünüyorum.)

Hiçbir şey yapmana gerek yok, gez toz eğlen arada kitap açsan yeterli olur.

TYT'ni AYT mi bu netler.

Konuları bitirip bol bol deneme çözmek gerek, her denemeyi analiz edip yanlışlarının üzerine gitmen gerek.

300 bin gibi kötü bir sıralamaya motor alıyorlar. Komik.

Pek bir şey yapmaya gerek yok. Dersi dinlesen yaparsın.

Kral önceden motorum vardı benim zaten kendim tırnaklarımla kazıya kazıya aldım yüksek seviye bir motora geçeceğim yaz ayında yine çalışacağım geri kalanını ailem tamamlayacak yani kısaca uzatmamak için başlıkta kısa geçtim.

300 bin gibi kötü bir sıralamaya motor alıyorlar. Komik.

Pek birşey yapmaya gerek yok. Dersi dinlesen yaparsın.
Kanka 300 bin ile nereler kazanılıyor haberin varmı? siz neden bu kadar küçümsüyorsunuz şu an tyt matematikten 1 netim bile yok. ve en iyi 600 bine gireceğimi düşünüyorum çünkü çok zor matematik soruları sayı kümelerini bile yapamıyorum

Kanka matematiği inan bana şu an Eyüp bnin kampına başlarsan halledersin bak ben çok serseriydim eskiden gerçekten çok takılıyordum 0 bilgiydim fenden hiçbir şey halandaha bilmiyorum birkaç ayda 15+net yapıyorum matematikten 0 geo ile 2-3 aya 30 nete cıkacağım matta bastır durma yaparsın.

Al hatta sana motive verim 0 netle başlamıştım mata bende.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…