Sayısaldan dile geçmek mantıklı mı?

Türkiye'de kalmayı düşünüyorsan dil bölümü okumak mantıksız. İşsiz kalacağını düşünme çünkü sen mezun olana kadar ülkede bir şeyler değişecek, sen mezun olana kadar 5 sene var en az. Sevmediğin bir işte çalışmak insanı tüketir, hayattan soğursun. Hangi mesleği yapmak istiyorsan o bölüm için çalış.

Ne olmak istiyorsun kesin olarak karar ver bir öncelikle. Sonra pişman olma.

Bugün dil bölümüne geçtim, yarın dil bölümünde okumaya başlayacağım. İlerisi için benim durumuma düşen arkadaşlara yardım etmek için burayı ara sıra hortlatacağım.

Bugün dil bölümüne geçtim, yarın dil bölümünde okumaya başlayacağım. İlerisi için benim durumuma düşen arkadaşlara yardım etmek için burayı ara sıra hortlatacağım.

Merhaba nasıl gidiyor şu anda neler yaptın iyi gidiyor mu konuları yetiştirebiliyor musun biraz bahseder misin çok zor oluyor mu?

Merhaba nasıl gidiyor şu anda neler yaptın iyi gidiyor mu konuları yetiştirebiliyor musun biraz bahseder misin çok zor oluyor mu?
Öncelikle dil bölümü sandığımdan iyi gidiyor. Sınıfa geldiğimde baya bir konu kaybım vardı, yavaş yavaş hallettim sayılır. Bence bölüm çok zor denmez ama belli bir zorluğu var. Onu aşmak için çalışmak gerekiyor haliyle. Bence şu an bile 11. sınıfsan geçiş yapmak için geç değil fakat çok fazla konu kaybın olduğu için sabah akşam çalışman gerekiyor. Ben sınıfa geldiğimde tense konuları yeni bitmişti o yüzden işim kolaydı ama sen eğer geçeceksen sahiden iyi bir program yapman gerekiyor ki konulara yetişebilesin. Bu arada yapacağın seçimi iyi düşün. Ben pişman değilim şahsen, şu anda sayısalda olmaya devam etseydim büyük ihtimalle kafayı yiyor olacaktım.

Merhaba sanırım sen dile gecmissin nasıl gidiyor? Ben de senin yaşadığın bu durumu yaşıyorum şu an ve kafam çok karışık. 2 senedir ingilizce kursuna gidiyorum, b2 yim. Geçen ay kafamda sayısaldan devam edip aynı zamanda dil sınavına da girme fikrim vardı fakat su an iyice anladım ki asla sayısal yapamıyorum.(Bu süreçte sayısaldan dershaneye başlamıştım ordaki hocalar seneye dizlerime vuracağımı söyledi) Lütfen yardımcı olabilir misin ?11.sınıfım su an 12.sınıfta dilden başlamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…