Şu an 11. sınıfım sayısal derslerimde şu an en kötü olan ders kimya diğerlerini yine yapabiliyorum fakat isteyerek okumuyorum eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum ilk sınavlar neredeyse bitti yine de geçebilir miyim yoksa 12. sınıfta mı geçebiliyorum?
Hatta geçeceksen erken geçmen daha iyi olur çünkü sayısalda OBP yüksek tutmak ile Ea'da tutmak arasında dağlar var.İstersen geçersin.
İstediğin meslek eşit ağırlıkta ise geç hocalarını veya arkadaşlarını dinleme, bende lisedeyken sayısal istiyordum ama ailem sen yapamazsın deyip eşit ağırlığa geçirdi beni. Liseden mezun olunca mezuna kalıp sayısaldan hazırlandım ama yine de istediğim yeri kazandım. Çok zorlanıyorsan ve istemiyorsan bu işkenceyi kendine çektirmene gerek yok diye düşünüyorum. Şu an belki geçemeyebilirsin. Benim bildiğim 11 ve 12.sınıf başlarında geçiş yapabilirsin ama yine de gidip müdürle konuş derim okuldan okula değişiyor sonuçta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.