Lewis_88 Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 Merhaba, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Fen kısmını yapamadığım için eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum. Bunun için sene sonunu mu beklemem gerekiyor?
Merhaba, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Fen kısmını yapamadığım için eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum. Bunun için sene sonunu mu beklemem gerekiyor?
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #2 Lewis_88 dedi: Merhaba, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Fen kısmını yapamadığım için eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum. Bunun için sene sonunu mu beklemem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yazılılar olduğu için evet. 1. dönem 1. yazılılar başlamadan yapman lazımdı.
Lewis_88 dedi: Merhaba, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. Fen kısmını yapamadığım için eşit ağırlığa geçmeyi düşünüyorum. Bunun için sene sonunu mu beklemem gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Yazılılar olduğu için evet. 1. dönem 1. yazılılar başlamadan yapman lazımdı.
Lewis_88 Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Silinen üye dedi: Yazılılar olduğu için evet. 1. dönem 1. yazılılar başlamadan yapman lazımdı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Silinen üye dedi: Yazılılar olduğu için evet. 1. dönem 1. yazılılar başlamadan yapman lazımdı. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #4 Üstteki arkadaş yanlış bilgi vermiş, ben bu dönem başında sayısaldan eşit ağırlığa geçiş yaptım.
T theforevervirgin Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 404 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2024 #5 Dreads dedi: Üstteki arkadaş yanlış bilgi vermiş, ben bu dönem başında sayısaldan eşit ağırlığa geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Hayır okula bağlı. Bazı okullar nedense izin veriyor ancak bana da izin vermemislerdi.
Dreads dedi: Üstteki arkadaş yanlış bilgi vermiş, ben bu dönem başında sayısaldan eşit ağırlığa geçiş yaptım. Genişletmek için tıkla... Hayır okula bağlı. Bazı okullar nedense izin veriyor ancak bana da izin vermemislerdi.