Sayısal'dan TM'ye geçmek mantıklı mı?

Eeen baştan ders aldım bölmeden başlayarak 8. sınıf köklü sayılar ve çarpanlar ayırmaya kadar kendi başıma TYT denedim ama yapamadım okulda TYT mat dersi var temel kavramlardan aldılar fakat onlarda bile aşırı zorlanıyorum antrenmanlarla matematiği bitirdim.

Hocam EA geçseniz bile matematik yapacaksınız EA da hele fark matematikten atılıyor. Fen dersleriniz iyiyse biraz da olsa çalışıp yapmayı deneyin derim olmadı sözel ya da EA düşünün.

Kararınız nedir? Geçecek misiniz?

Ailemle konuşmadım aslında beni geren şey çabalamak değil fakat seviye sınıfı var bu zamana kadar hep en iyi sınıfta kaldım 11 başladığında 1 kere TYT denemesi yaptılar ve sınıf düşmedim fakat yarın deneme var ve 11. sınıf olacak 4 gün önce deneme yaptılar ve en üstlerden en aşağılara çakıldım tmye geçme fikri de buradan geldi.

Sınıf düşersem arkadaşlarımdan uzaklaşıcam ya da dalga geçilecek ve hep mahcup hissedeceğim gibi geliyor.

2 sene sonra onların yüzlerini dahi görmeyeceksin, şuanki durumu değil de 4-5 seneki halini düşün. Her şey geçici, sonsuza kadar sürmeyecek.

EA'da da matematik var, üstelik EA sayısala göre daha kolay bir bölüm olduğu için sınava giren kişilere fark atmak daha zor. EA'dan girip matematik yapmamaktansa sözel okuyun derim.

TM geçsen de onda da Matematik var, kaçışın yok ki. Bu sistemde başarılı olmak istiyorsanız, Matematiği yapmak zorundasınız. Başka yolu yok.

Yani yapamıyorsan yine de üzerine git zarar çıkmaz, olmuyorsa yapacak bir şey yok EA'a geçebilirsin o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…