Sayısalı 0 olup sonradan sayısalda derece yapan var mı?

ManOfWar

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir sorum olacaktı, burada lise boyunca sayısalı 0 olup sonradan çalışıp derece yapan var mı? Şu an OBP konusunda sıkıntım yok fakat sayısalım harabeler içerisinde, ve bundan sonra de yetişeceğini düşünmüyorum. O yüzden size sorum şu olacak, böyle sayısalı berbat olan fakat sonradan sınavda derece yapanınız var mı?

Mümkün şeyler. TYT'de barajı bile geçemeyen adamlar çok çalışmayla 15-20k bandına giriyor. Barajı geçemeyen adam için büyük başarı mesela.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motivasyon için örnek birini aramanıza gerek yok. Sıfırdan çalışın gerekirse bir sene daha kalın, başlıktaki kişi siz olun.

İfadeler: eth
@ManOfWar, insanız hocam. Herkesin problemleri olur kendince, problemsiz insan zaten yok. Önemli olan o problemlere rağmen başarabilmektir, kolay olsa zaten herkes başarırdı.

Motivasyon için örnek birini aramanıza gerek yok. Sıfırdan çalışın gerekirse bir sene daha kalın, başlıktaki kişi siz olun.

Hocam öyle de, çok çabuk pes ediyorum ya. Geçen hafta mesela 5-6 saat matematik çalıştım, test kitabını açtım, sorular bana Arapça gibi geldi. Sinir krizi geçirdim resmen. Ondan beridir de matematiğe bakmadım.

@ManOfWar, insanız hocam. Herkesin problemleri olur kendince, problemsiz insan zaten yok. Önemli olan o problemlere rağmen başarabilmektir, kolay olsa zaten herkes başarırdı.

Bu son sene çok fena depresyona girdim. Resmen okuldaki bildiklerimi de unuttum denilebilir. Hala o depresyonun üzerimde etkisi var. Ama malum böyle terapi için vesaire param da olmadığı için yaşamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…