Merhaba, bir sorum olacaktı, burada lise boyunca sayısalı 0 olup sonradan çalışıp derece yapan var mı? Şu an OBP konusunda sıkıntım yok fakat sayısalım harabeler içerisinde, ve bundan sonra de yetişeceğini düşünmüyorum. O yüzden size sorum şu olacak, böyle sayısalı berbat olan fakat sonradan sınavda derece yapanınız var mı?
@ManOfWar, insanız hocam. Herkesin problemleri olur kendince, problemsiz insan zaten yok. Önemli olan o problemlere rağmen başarabilmektir, kolay olsa zaten herkes başarırdı.
Hocam öyle de, çok çabuk pes ediyorum ya. Geçen hafta mesela 5-6 saat matematik çalıştım, test kitabını açtım, sorular bana Arapça gibi geldi. Sinir krizi geçirdim resmen. Ondan beridir de matematiğe bakmadım.
@ManOfWar, insanız hocam. Herkesin problemleri olur kendince, problemsiz insan zaten yok. Önemli olan o problemlere rağmen başarabilmektir, kolay olsa zaten herkes başarırdı.
Bu son sene çok fena depresyona girdim. Resmen okuldaki bildiklerimi de unuttum denilebilir. Hala o depresyonun üzerimde etkisi var. Ama malum böyle terapi için vesaire param da olmadığı için yaşamaya çalışıyorum