Anlamadığım şey şu sen hissizkem nasıl bir anda kıza karşı bu kadar his besledin? Son paragrafta.
Aslında bence dövmesinin sebebi farklı özel bir sebepten dolayı burada açıklayamam. Muhabbetlerimizde hiç aşırılık yoktu. Bu adam resmen hasta başka bir sebebi olamaz.Belki hediye aldığı için babası dövmüştür kızı. Aslında hediye bile almasına gerek yok sosyal medyada bi erkekle konuştuğunu duysa ve bu erkek arkadaşı bile olmasa (sadece arada görüşüp konuştuğu kişi) yine döverdi bence. Baskıcı ailelerde böyle bir durum var maalesef. O kız muhtemelen daha önce de dayak yemiştir babasından.
Anlamadığım şey şu sen hissizkem nasıl bir anda kıza karşı bu kadar his besledin? Son paragrafta.
Ben daha önce böyle bir olay yaşamadım ama eğer yaşamış olsaydım o kızla dert ortağı olurdum. Ama bunun haklı veya geçerli bir sebebi olamaz.
Çay içebilir mesela. Sohbet edebilir. Annemi evlendirdim ben. Bu gibi meseleler artık benim için çıtır çerez. İnsanca konuşmaya çalışırım veya beni sağlam bir şekilde döver. İhtimaller çok açık ama bunlar derdim değil. Babası numaramı biliyor tabii adresimi de. 4 günde herhangi bir aksiyon almamışsa yine almaz diye düşünüyorum fakat o hareete geçmeden ben harekete geçmek istiyordum. Bu yüzden mesajımda babasının numarasını istediğim bir notta düştüm. Derdi hediyelerin parası ise ya havale edicem ya eşyaları teslim edicem kargo ile, bunu teklif etme niyetindeyim. Yokuş yukarı çıkarsa kendinden daha az güçlü birine nasıl şiddet uygulayabilirsinvari sert çıkışacağım. Benim gözümde 5 kuruşluk değeri yok herifin. Mesele iyi veya kötü çözüme kavuşması. Heran evime hırsız gibi girip ortalığı batırır diye düşünmek istemiyorum. Arafta kalmak istemiyorum işin özeti.Evinize gelse ne yapabilir ki? Olan olmuş artık. Şu saatten sonra pek yapacak bir şey yok gibi. Hayatınıza kaldığınız yerden devam edeceksiniz.
İyi olduğunu bilmediğimden rahat değilim. Habersiz kalamam. İçim eziliyor adeta. Bu yüzden farklı bir yöntemle bir şekilde iletişim kurmam gerekecek. Telefonuna her gece el koyuyor diye düşünüyorum henüz net bir bilgi veremedi.Arkadaş kıza karşı bir şey hissetmiyor ama babası tarafından dövülmesi onda suçluluk duygusunu yaratmış, onu demek istemiş sanırım.
@NecroBit sizin durumunuza gelince babası eğer geri kafalı biriyse size zarar vermeye yeltenebilir. Eğer ailenizle yaşıyorsanız bence durumu ailenize anlatın veya başkalarından yardım alın.
Onun dışında babası artık sizi öğrendiği için kızla iletişimi kesmenizi öneririm (kıza haber vererek). Merak etmeyin bir şekilde unutur (kendi düşüncem)
@NecroBit, siz elbette iyi sonuçla bağlamaya çalışın da evinize gelemez. Haneye tecavüze girer bu. Şikayet ederseniz de ciddi ceza alır. Babasıyla konuşmayı deneyin, olayı tatlıya bağlayın. Klavye delikanlılığı yapmıştır, geleceğini sanmam.
Bir yanım gelsin diye dua ediyor. İyi bir kul değilim belki kabul olur belki olmaz. "Bak beyim sana 2 çift lafım var" demek istiyor içimdeki Yaşar Usta@NecroBit, benim düşüncemi soracak olursanız da klavyenin arkasından esip gürleyen bir adamın, evinize geleceğinizi sanmıyorum çünkü bunların hepsi korkak oluyor ve evinize gelecek olan birisi çoktan gelirdi bence.