SBOX_FATAL_MEMORY_EXCEEDED sorunu

Kuroudo

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4070Ti , Ryzen 5 5600x , 32GB DDR4 RipJaws RAM,
Meslek
Shinobi
Merhaba bugun YouTube'da video izlerken ansızın pencereye "SBOX_FATAL_MEMORY_EXCEEDED" adlı bir yazı çıktı sebebini bilmiyorum daha evvel olmazdı durduk yerde oldu bu. Neyse sonra foruma gireyim dedim yine aynı hatayla karşılaştım yani sorun tek siteden değil başka bir şeyden kaynaklı diye düşünüyorum fakat bir türlü bulamadım internette arattım yine de çözüm bulamadım. Görev yöneticisine bakarken şunu fark ettim YouTube'da bir video açıyorum mesela Chrome 200 300 MB RAM kullanırken birden o 4.500, 7 gibi bir rakam oluyor sonra işte sayfaya o yazı çıkıyor öyle olunca da tekrar normale geri dönüyor. Bilen var mıdır problemin kaynağını tekrardan diyorum durduk yerde oldu hiçbir değişiklik falan yapmadım bilgisayarda.

Dosya Ekleri

• fsadfasdfasd.JPG
    fsadfasdfasd.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 65
  • dfgdfafdgagf.JPG
    dfgdfafdgagf.JPG
    164,8 KB · Görüntüleme: 55
  • gsagasdgasga.JPG
    gsagasdgasga.JPG
    18,9 KB · Görüntüleme: 41
  • sagasdgasdg.JPG
    sagasdgasdg.JPG
    55 KB · Görüntüleme: 52
  • dfhsfghsj.JPG
    dfhsfghsj.JPG
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
Evet ESET kullanıyorum okuduğma göre ESET'in korumasını duraklatmak gerekiyormuş yapmama rağmen düzelmedi ben mi yanlış okudum acaba ?
Arkadaşlar sıkıntının çözümünü buldum ESET Antivirus kullanıcısıysanız komple kaldırmanız gerekiyor bilgisayardan benim sorunumda kalktı az önce sildim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı