SC-Project egzozun orijinalliği nasıl anlaşılır?

Gökberk Okçu

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam dostlar, geçtiğimiz hafta 2006 model CBR1000RR aldık. Üstünde SC-Project GP70-R model egzoz var, aldığımız kişi orijinal dedi fakat SC modelleri hakkında bilgi sahibi değiliz. Ayrıca motosikletin orijinal çıkışı kuyruk altından ama üstündeki egzoz sağdan çıkış olarak tasarlanmış. CBR'a uydurulmuş yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışın var 600 rr larda kuyruk altından çıkar egzoz bir abi dükkandayken egzoz eğer mıknatıs tutarsa piyasa tutmazsa orijinal diyordu ne kadar doğru bilemem.

Yanlışın var 600 rr larda kuyruk altından çıkar egzoz bir abi dükkandayken egzoz eğer mıknatıs tutarsa piyasa tutmazsa orijinal diyordu ne kadar doğru bilemem.
2004-2007 1000RR’lara bak dostum nereden çıkıyor egzoz.600RR zaten biliyoruz, sene 2023 olmuş hâlâ kuyruk altından egzoz var.

2004-2007 1000Rr'lara bak dostum nereden çıkıyor egzoz. 600rr zaten biliyoruz, sene 2023 olmuş hâlâ kuyruk altından egzoz var.

Şimdi fark ettim hiç eski kasaya denk gelmemişim görünüşüde aynı 600rr a benziyor egzozu sağa uydurmuşlar diyorsun boğazdan berimi egzoz yoksa tüpmü.

Buyurun hocam

Dosya Ekleri

• 92f06edf-00e4-447e-9778-4a2f7efd2692.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 87
  • f02ac068-0948-4e13-a141-ac91a544cbcf.jpeg
    126,1 KB · Görüntüleme: 74
orijinal değil. benim motorda ayni sistem cakma mivv tup var, tutturuldugu kelepce ayni, headersin ucuna kes kaynak yapilmis gorebilirsiniz orjinal uyumlu egzozda boyle bisey olamaz ki 1000lik motora sadece tup satilacagini da dusunmuyorum, orada kaynak sonrasi tutturmak icin iki tane de yay var hatta. bir adim ileri giderek soyluyorum egzozu setmoto pendikten almis olabilir. uzerinde sicaktan boya kalkmasi olusmus zaten replika oldugu baya belli. kendi motorumdakinin fotosunu bulamadim, 3-4 gun sonra evdeyim unutmazsam cekip atarim.
ekleme yapiyorum hatta baya kotu ustaya yaptirmis boyle iscilik gormedim aga 1000lik motorun var insan az ozenir yanlis aciyla kaynak yapilmis kelepcesi oturmamis ustteki yayin ucunu tersten takilmis bir de orijinal diye satiyorlar utanmadan ne gunlere kaldik ya...

Sadece egzoz değil plakalıktan tut her aksesuarı dandik dostum.Elini ayağını düzeltmeye çalışıyoruz makinenin.

Sadece egzoz değil plakalıktan tut her aksesuarı dandik dostum.Elini ayağını düzeltmeye çalışıyoruz makinenin.
abi kolay gelsin, belki biraz cektirir ama duzeltirsin, rektifiye hali hazirda orijinal parcalarla yaptirilmissa onune bakarsin, rektifiye edilmemisse de olsun cakma parca kullanilmasindan iyidir adam edersin. bu eski japonlar metal yorgunlugu falan dinlemiyor, 2006 model mt-03lerin 0-100ler hala 5 saniye alti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…