Scaling arttırma programı var mı?

214777

Kilopat
Arkadaşlar NVIDIA denetim masasında DSR bulunmuyor. Ben bazı uygulamaların ölçeklemesini arttırmak istiyorum nasıl yapabilirim var mıdır öyle program? Bakın çözünürlük demiyorum ölçekleme diyorum. Çözünürlük değiştirince mesela 2K çözünürlük yapınca masaüstünün yarısı gözükmüyor. Insurgency oyununda 4K çözünürlük bile ayarlanabiliyor bende 1920x1080 en yüksek çözünürlük olmasına rağmen. Çözünürlüğünü değiştirdiğim uygulamanın ekrana tam sığmasını da sağlayacaksa çözünürlük değiştirici program önerisi de alabilirim.

Oyunların grafiklerini yükseltebilen bir program arıyorsun anladığım kadarıyla. Senin ölçekleme yazdığın şey orijinal grafik 480x480 ise bunun ekran kartı tarafından 2x 4x veya 8x ile çarpılması. Daha yüksek çözünürlüğe sahip orijinal bir dosya kadar asla kaliteli olmaz ölçekleme işlemleri ama yapay zeka yardımıyla idare eder sonuçlar çıkarabilen bir program biliyorum. Tabii bu program senin istediğin gibi arka planda çalıştırıp oyunun grafiklerini ölçekleyen 1 program değil. Ne demek istediğimi anladın mı?
Gigapixel

Dediğini anladım amacım zaten düşük ekran kartı kullanımını böyle çözmek. Bu arada uygulamanın linki var mı ?
Dostum uygulamaya baktım da ben bunu online oyunlarda da yapmak istiyorum ayrıca beklentim uygulamayı çalıştır aktif et tarzında. Scaling düşürücü program var ama arttırıcı lazım bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…