Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.477 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Aralık 2020 #11 Sağlam AV kullanıyorsan kuşkuya gerek yok. Bulaşması mümkün olduğunu kaç kez yazdık daha dikkatli olun oltaya gelmeyin bir sonraki sefere.
Sağlam AV kullanıyorsan kuşkuya gerek yok. Bulaşması mümkün olduğunu kaç kez yazdık daha dikkatli olun oltaya gelmeyin bir sonraki sefere.
Kubilai Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 13 14 Aralık 2020 #12 @Murat5038 Murat5038 dedi: Sağlam AV kullanıyorsan kuşkuya gerek yok. Bulaşması mümkün olduğunu kaç kez yazdık daha dikkatli olun oltaya gelmeyin bir sonraki sefere. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kasbersky internet security kullanıyorum. Edge üzerindeki eklentinin silindiğini gördüm. Eklentilerde arayınca da bulamadım. Nasıl geri yüklicem veya gerek var mı?
@Murat5038 Murat5038 dedi: Sağlam AV kullanıyorsan kuşkuya gerek yok. Bulaşması mümkün olduğunu kaç kez yazdık daha dikkatli olun oltaya gelmeyin bir sonraki sefere. Genişletmek için tıkla... Merhaba, Kasbersky internet security kullanıyorum. Edge üzerindeki eklentinin silindiğini gördüm. Eklentilerde arayınca da bulamadım. Nasıl geri yüklicem veya gerek var mı?