Bünyamin Sezer Megapat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #1 Oyun oynarken bilgisayar reset attı ve açılırken bu hata ile karşılaştım: Sosyal'de biraz gezindim ve HD Tune Pro ile test yaptım sonuçları nasıl?
Oyun oynarken bilgisayar reset attı ve açılırken bu hata ile karşılaştım: Sosyal'de biraz gezindim ve HD Tune Pro ile test yaptım sonuçları nasıl?
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2015 #2 Error Scan sekmesinden quick scan tikini kaldırıp bir daha tarama yaptırır mısınız? Bir de Current Pending Sector uyarısı için kesin çözüm temiz kurulum ama yine de sanal olarak ayrılmış diski tek parça haline getirip bir daha tarama yapın.
Error Scan sekmesinden quick scan tikini kaldırıp bir daha tarama yaptırır mısınız? Bir de Current Pending Sector uyarısı için kesin çözüm temiz kurulum ama yine de sanal olarak ayrılmış diski tek parça haline getirip bir daha tarama yapın.
Bünyamin Sezer Megapat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2015 #3 Alperen Kara dedi: Error Scan sekmesinden quick scan tikini kaldırıp bir daha tarama yaptırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şekilde yaptım sonuçlar: Error Scan sekmesinde tarama yapınca Health sekmesi otomatik güncelleniyor değil mi?
Alperen Kara dedi: Error Scan sekmesinden quick scan tikini kaldırıp bir daha tarama yaptırır mısınız? Genişletmek için tıkla... Dediğiniz şekilde yaptım sonuçlar: Error Scan sekmesinde tarama yapınca Health sekmesi otomatik güncelleniyor değil mi?
Alperen Kara Megapat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 659 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2015 #4 HDD nizde bir sorun yok gibi duruyor. Hatayı bir daha aldığınızda bir daha yazarmısınız?