Scarface DLC'ler indirime girer mi?

bane

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben Steam'den falan çok anlamiyorum, sadece oyunumu alip çikiyorum. Ben zaten Steam kullanmaya başliyali 1 sene oldu. Payday almiştim ve Payday'de scarface DLC'si varmiş. Acaba dlcsiler indirime girer mi? Çünkü ben scarface i almayi çok istiyorum indirilerde falan düşer mi scarface DLC'si?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba ben Steam'den falan çok anlamiyorum, sadece oyunumu alip çikiyorum. Ben zaten Steam kullanmaya başliyali 1 sene oldu. Payday almiştim ve Payday'de scarface DLC'si varmiş. Acaba dlcsiler indirime girer mi? Çünkü ben scarface i almayi çok istiyorum indirilerde falan düşer mi scarface DLC'si?

Hocam scarface DLC'si marketten kaldırılmıştı istesenizde alamazsınız artık. (Last chance to buy Scarface Character Pack for PAYDAY 2 - OVERKILL Software)
Dediğiniz bu DLC ise maalesef scarface adlı karakteri size vermiyor: PAYDAY 2: Scarface Heist on Steam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı