3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 26 Kasım 2023 #21 proyic dedi: Hocam şimdi indirirken arkada yaptığım taramayı kapatacak ya virüs bir açık bulup benim kapatmamdan yararlanmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'i indir ve kur. Taramaya başlamadan msconfig ile gidip güvenli önyülemeyi açalım. Açılışta taramayı başlatalım.
proyic dedi: Hocam şimdi indirirken arkada yaptığım taramayı kapatacak ya virüs bir açık bulup benim kapatmamdan yararlanmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes'i indir ve kur. Taramaya başlamadan msconfig ile gidip güvenli önyülemeyi açalım. Açılışta taramayı başlatalım.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #22 391065 dedi: MalWareBytes'i İndir ve kur. Taramaya başlamadan msconfig ile gidip güvenli önyülemeyi açalım. Açılışta taramayı başlatalım. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyip haber vericeğim.
391065 dedi: MalWareBytes'i İndir ve kur. Taramaya başlamadan msconfig ile gidip güvenli önyülemeyi açalım. Açılışta taramayı başlatalım. Genişletmek için tıkla... Hocam deneyip haber vericeğim.
3 333657 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 4.951 Makaleler 9 Çözümler 44 26 Kasım 2023 #23 333657 dedi: Link paylaşın. (Spoiler içinde) Genişletmek için tıkla... @turbey01 merhaba, sorun ne? Yardımcı olalım dislike atmışsınız.
333657 dedi: Link paylaşın. (Spoiler içinde) Genişletmek için tıkla... @turbey01 merhaba, sorun ne? Yardımcı olalım dislike atmışsınız.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 26 Kasım 2023 #24 333657 dedi: @turbey01 merhaba, sorun ne? Yardımcı olalım dislike atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Uzun bi aradan sonra merhaba sonuçlar; virüsler şimdi gitti mi hocam emin olmak için ne yapmamız lazım. Dosya konumunda bu var krnl filan yazıyor en üstdekinde. 391065 dedi: Malwarebytes'i indir ve kur. Taramaya başlamadan msconfig ile gidip güvenli önyülemeyi açalım. Açılışta taramayı başlatalım. Genişletmek için tıkla... Son yazdığım mesajlar da tarama sonuçlarını paylaştım hocam. Son düzenleme: 26 Kasım 2023
333657 dedi: @turbey01 merhaba, sorun ne? Yardımcı olalım dislike atmışsınız. Genişletmek için tıkla... Uzun bi aradan sonra merhaba sonuçlar; virüsler şimdi gitti mi hocam emin olmak için ne yapmamız lazım. Dosya konumunda bu var krnl filan yazıyor en üstdekinde. 391065 dedi: Malwarebytes'i indir ve kur. Taramaya başlamadan msconfig ile gidip güvenli önyülemeyi açalım. Açılışta taramayı başlatalım. Genişletmek için tıkla... Son yazdığım mesajlar da tarama sonuçlarını paylaştım hocam.
Selim Dede Centipat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri -MacBook Air M2 -ASUS-X515EP -Casper Omega Duo -MacBook Pro 2010 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - Yazılımcı 26 Kasım 2023 #25 Karantinaya Al'a tıklayın ve silin bitti gitti geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin hadi sağlıcakla
Karantinaya Al'a tıklayın ve silin bitti gitti geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin hadi sağlıcakla
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 26 Kasım 2023 #26 Tamamdır. proyic dedi: Son yazdığım mesajlar da tarama sonuçlarını paylaştım hocam. Genişletmek için tıkla... Bulacağını bulmuş. AppData/Local/Local low ve Roaming klasörlerinde şüpheli bir klasör veya dosya olursa yazabilirsiniz. Local içindeki Temp klasörünü ise tamamen boşaltıp silin.
Tamamdır. proyic dedi: Son yazdığım mesajlar da tarama sonuçlarını paylaştım hocam. Genişletmek için tıkla... Bulacağını bulmuş. AppData/Local/Local low ve Roaming klasörlerinde şüpheli bir klasör veya dosya olursa yazabilirsiniz. Local içindeki Temp klasörünü ise tamamen boşaltıp silin.