S salamsosis Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Yanlışlıkla bazı dosyaları sildim, komut istemi çalışmıyor. O yüzden scfbat olayını yapamıyorum, scfbat indirme linkini gönderir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Yanlışlıkla bazı dosyaları sildim, komut istemi çalışmıyor. O yüzden scfbat olayını yapamıyorum, scfbat indirme linkini gönderir misiniz?
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #2 salamsosis dedi: Yanlışlıkla bazı dosyaları sildim, komut istemi çalışmıyor. O yüzden scfbat olayını yapamıyorum, scfbat indirme linkini gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer her bilgisayarda varsa bu dosya, dosyanın tam olarak nerede olduğunu yazarsanız kendi bilgisayarımdakini atarım.
salamsosis dedi: Yanlışlıkla bazı dosyaları sildim, komut istemi çalışmıyor. O yüzden scfbat olayını yapamıyorum, scfbat indirme linkini gönderir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam eğer her bilgisayarda varsa bu dosya, dosyanın tam olarak nerede olduğunu yazarsanız kendi bilgisayarımdakini atarım.
S salamsosis Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Böyle oluyor yazılar silinmiş. W.Heisenberg dedi: Hocam eğer her bilgisayarda varsa bu dosya, dosyanın tam olarak nerede olduğunu yazarsanız kendi bilgisayarımdakini atarım. Genişletmek için tıkla... Zaten bana scf.bat lazım.
Böyle oluyor yazılar silinmiş. W.Heisenberg dedi: Hocam eğer her bilgisayarda varsa bu dosya, dosyanın tam olarak nerede olduğunu yazarsanız kendi bilgisayarımdakini atarım. Genişletmek için tıkla... Zaten bana scf.bat lazım.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 4 Şubat 2021 #4 @Murat5038
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #5 salamsosis dedi: Eki Görüntüle 865897 Böyle oluyor yazılar silinmiş. Zaten bana scf.bat lazım. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır arıyorum da, öyle bir dosya bulamadım. Biraz daha bakacağım.
salamsosis dedi: Eki Görüntüle 865897 Böyle oluyor yazılar silinmiş. Zaten bana scf.bat lazım. Genişletmek için tıkla... Bayağıdır arıyorum da, öyle bir dosya bulamadım. Biraz daha bakacağım.
S salamsosis Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #6 W.Heisenberg dedi: Bayağıdır arıyorum da, öyle bir dosya bulamadım. Biraz daha bakacağım. Genişletmek için tıkla... Ben olayı çözdüm, Allaha emanet.
W.Heisenberg dedi: Bayağıdır arıyorum da, öyle bir dosya bulamadım. Biraz daha bakacağım. Genişletmek için tıkla... Ben olayı çözdüm, Allaha emanet.
W.Heisenberg Hectopat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 911 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #7 salamsosis dedi: Ben olayı çözdüm, Allaha emanet. Genişletmek için tıkla... Evet, nasıl çözdüğünüzü anlatıp "Öne çıkar" butonuna basarsanız daha iyi olur.
salamsosis dedi: Ben olayı çözdüm, Allaha emanet. Genişletmek için tıkla... Evet, nasıl çözdüğünüzü anlatıp "Öne çıkar" butonuna basarsanız daha iyi olur.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 4 Şubat 2021 #8 salamsosis dedi: Ben olayı çözdüm, Allaha emanet. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
S salamsosis Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #9 Çözdüm sandım ama çözememişim. :d 369926 dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla...
JohnConstantine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 3.920 Makaleler 3 Çözümler 46 Yer Jerusalem 5 Şubat 2021 #10 [CODE title="SFC /SCANNOW"]cls @ECHO OFF title SFC Scannow Bozuk Dosya Onarma sfc /scannow[/CODE] Bu kodları bir not defterine yazın ve .bat olarak kaydedin, ardından yönetici olarak çalıştırın. Solved - Making sfc /scannow .bat file The following images show how to make a batch file for sfc /scannow that opens with one or two clicks: They are numbered in the order of reading them. I numbered them because they never show up in the proper order when attached. :( www.eightforums.com Genişletmek için tıkla...
[CODE title="SFC /SCANNOW"]cls @ECHO OFF title SFC Scannow Bozuk Dosya Onarma sfc /scannow[/CODE] Bu kodları bir not defterine yazın ve .bat olarak kaydedin, ardından yönetici olarak çalıştırın. Solved - Making sfc /scannow .bat file The following images show how to make a batch file for sfc /scannow that opens with one or two clicks: They are numbered in the order of reading them. I numbered them because they never show up in the proper order when attached. :( www.eightforums.com Genişletmek için tıkla...