Schannel Uzak bitiş noktasından önemli uyarı alındı

Birader98

Hectopat
Daha fazla  
Olay günlüklerini görüntüle bölümüne girdim hata olarak gösteriyor. "Uzak bitiş noktasından önemli uyarı alındı TLS protokolü tanımlı uyarı"
Hatanın ismi Schannel olarak geçiyor, bu hatayı neden alıyorum ?
Ek olarak: Yine olay günlüklerinde misal wikipedia adı için ad çözümleme yapılandırılan DNS sunucularının hiçbirinden yanıt gelmedikten sonra zaman aşımına uğradı. bu hatalarda sürekli geliyor

Son düzenleme:
Nedenini net olarak söylemek zor fakat sistemde kararsızlığa neden olmuyorsa önemi yok. Micrososft sunucularına bağlanamadı ise bu durum oluşabilir.

Yasal lisanslı Windows ve güncel işletim sistemi kullandığınızdan emin olun.

Yasal lisanslı ancak güncelleme update yapmıyorum. Bu sorun her zaman çıkmıyor, kodu değişiyor 15 günde bir mesela.

Wikipedia engelli olduğu için açılmadığını raporlamış. Günlük kullanımda sorun yoksa dert etmeyin. Ben de açsam kayıtlara baksam onlarca ne olduğu belli olmayan bir sürü hata bulurum. Update hatası ilgili hata kodunu yazarsanız bakalım. İçiniz rahat etmiyorsa virüs taraması yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı