MetaLchesH
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğretim Görevlisi
Marka ve Model Adı: Schecter Hellraiser C-1 FR S
Gitar Rengi: Gloss Black
Köken: Güney Kore
Gövde: Maun (Mahogany)
Sap: 3 Parça Maun (Mahogany)
Klavye: Gül Ağacı (Rosewood)
Perdeler: 24 X-Jumbo Skala 25.5" (648mm) Radius 14" (355mm)
Eşik: Floyd Rose
Köprü: Floyd Rose 1000 Serisi
Köprü Manyetiği: EMG 81
Sap Manyetiği: Sustaniac
Kontroller: Volume/Tone/Intensity/3-Way (Pickup), Switch/2-Way On-Off Sustainiac, Switch/3-Way Sustainiac Mode Switch (Fundamental-Mix-Harmonic)
Teller: Ernie Ball Regular Slinky #2221 (.010-.046)
Schecter'ın 2013 üretimi Hellraiser C-1 serisi Sustaniaclı elektro gitarı.
Giitarın gövdesi maun ağacından olup oldukça kaliteli ve şık bir duruşu vardır.
Üzerinde sedef işlemeler bulunmaktadır. Orjinal Floyd Rose köprü ve tremolo mevcuttur.
Sert tonlar için uygundur. Üzerindeki EMG-81 aktif manyetik piyasadaki en kaliteli manyetiklerdendir. Araştırabilirsiniz.
9 Aralık 2013 tarihinde Ankara Meşrutiyet Caddesi'ndeki Do-Re Müzik'ten alınmıştır.
Gitar çok ama çok temizdir. Neredeyse sıfırdan farksızdır ve çok az kullanılmıştır.
Kozmetik ve teknik olarak hiçbir sorunu yoktur.
Gitarı yoğun çalışma tempom nedeniyle hemen hemen hiç kullanamadım ve ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
Gitarın yanında 300 lira değerinde Line 6 Spider IV 15 amfi, 430 lira değerinde gitarınızı her türlü toza ve darbeye karşı koruyacak, son derece işlevsel özellikleri bulunan Fusion F1-56 Elektro Gitar Kılıfı ve 50 lira değerinde Akort Cihazı armağan ediyorum.
Gitarla birlikte toplam 4500 liraya alabieceğiniz sete, yalnızca 3000 lira gibi inanılmaz bir fiyata sahip olabilirsiniz.
İsterseniz gitarı satın almadan önce gitarın ve aksesuarların fiyatlarına internette bakıp fiyatları teyit edebilirsiniz.
Yalnızca gitarın piyasadaki sıfır satış fiyatı şu anda 4000 liraya yakındır.
Dolayısıyla böyle bir seti yüksek bir fiyat verip sıfır almak yerine, neredeyse yarı fiyatına çok temiz bir şekilde almak daha mantıklı bir seçim olacaktır.
Gitar, amfi ve kılıf ile ilgili bilgileri aşağıdaki linklerden kontrol edebilirsiniz:
Schecter Hellraiser C-1 FR Sustainiac BLK Elektro Gitar
Fusion F1-56 Elektro Gitar Kılıfı
Line 6 Spider IV 15 Elektro Gitar Amfi
Ankara'da yaşıyorsanız gitarı elden teslim alabilirsiniz.
Sorularınız varsa site üzerinden ya da cep telefonumdan bana ulaşabilirsiniz.
Gitarın ve diğer aksesuarların temizliğini gözünüzle görmek isterseniz müsait bir zamanda görüşebiliriz. Böylece aklınızda hiçbir soru işareti kalmaz. Satın almak isterseniz elden teslim alabilirsiniz.
Ankara dışında yaşayanlara ise gitarı ve aksesuarları karşı ödemeli olarak kargoyla gönderebilirim.
İlan Linki
Son düzenleme: