Çalışıyor hocam zaten yukarıda açıklamışlardı onun ne olduğunu..NET 6.0 kurduruyor hocam arkadaşıma da kurdurmuştu.

Çalışıyor hocam zaten yukarıda açıklamışlardı onun ne olduğunu..NET 6.0 kurduruyor hocam arkadaşıma da kurdurmuştu.

Anladım hocam çok sağ olun. Şimdi hatırladım bana da kurdurdu ve görev yöneticisinde bir şeyler çalıştı ondan bayağı şüphelenmiştim peki bu net 6.0ı silmenin bir yolu var mı ve zararı olur mu?

Net 6.0 birçok uygulama kullanır bir zararı yoktur zaten Microsoft'un kendi platformudur.

@İsimsizMan09 Hocam ben önceden oynamıştım save falan almıştım ama bu yama maalesef o zaman kurulmuyor data dosyasını bulamadığı için.

.NET 6.0, Microsoft’un geliştirdiği modern bir yazılım altyapısıdır. Web, masaüstü ve mobil uygulama geliştirmeye yarar. Performanslıdır, çoklu platform desteği sunar. Bilgisayara zarar vermez, sadece uygulamaların çalışması için gereklidir.

Steam'den oyunun dosyalarını doğrulayın hocam.Belki yardımcı olur.

hocam atıyorum klasore ama acılmıyor neden bılıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…