Schedule 1 indirime girer mi?

Xenonn_n

Centipat
Daha fazla  
Schedule 1 indirime girer mi? Yeni bir oyun olduğu için soruyorum, çok almak ve oynamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Schedule 1 indirime girer mi? Yeni bir oyun olduğu için soruyorum, çok almak ve oynamak istiyorum.

Hocam oyun biraz gereksiz pahalı ve ben paylaşımlı hesaptan oynuyorum oyundan hiçbir şey anlamadım ve tek olduğum için aşırı derecede sıkılıyorum konuya gelirsek birkaç ay sonra indirime girebilir.

Hocam oyun biraz gereksiz pahalı ve ben paylaşımlı hesaptan oynuyorum oyundan hiçbir şey anlamadım ve tek olduğum için aşırı derecede sıkılıyorum konuya gelirsek birkaç ay sonra indirime girebilir.
Oyun tek kişilik mi çok kişilik mi?

Oyun kaç saatlik bir deneyim sunuyor acaba?

Hocam yaklaşık 50 saat civarı sanırsam, arada sırada kendini tekrar ediyor biraz ama genel olarak bakarsan benim için aşırı eğlenceli bir oyun, oyunun Online'si var.
Ben tek oynuyorum.

Normalde indirimi bekleyecektim ancak arkadaşım çok ısrar ettiği için bugün alacağım. Yeni çıktığı için indirime girmesine muhtemelen biraz vardır. 4 kişi oynayacağız umarım sıkılmayız. Israr eden arkadaş +30 saat oynadı, çok sevdiğini söylüyor.

Vallahi hocam ben 70 saat kadar oynadım(solo), bence sıkılmadan bir 20 saat oynarsınız 4 kişi.

Oyun kaç saatlik bir deneyim sunuyor acaba?
Esenyurt simulasyonu aynı. Simulasyon oyunları siz ne zaman sıkılırsanız o zaman biter. Ama içerik açısından sizi bir 20-30 saat tutar diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…