Schedule 1 indirime girer mi?

Esenyurt simulasyonu aynı. Simulasyon oyunları siz ne zaman sıkılırsanız o zaman biter. Ama içerik açısından sizi bir 20-30 saat tutar diye tahmin ediyorum.
Oyunu aile hesabı gibi bir şey yardımıyla oynadım ve şuan oyun da açmadığım şeyler var ama gerçekten sıkıldım sürekli farklı şekillerde aynı şeyi yapmaktan ve sanırım benim için bitti. Gene de oynadığım sürede zevk almadım diyemem eğlenceliydi.

Vallahi hocam ben 70 saat kadar oynadım(solo), bence sıkılmadan bir 20 saat oynarsınız 4 kişi.
Ben de solo oynadım baya şuan Docks Warehouse açtım en son daha kokaini açamadım ama hiç oynama isteği gelmiyor içimden sanırım sıkıldım.

Vallahi hocam ben 70 saat kadar oynadım(solo), bence sıkılmadan bir 20 saat oynarsınız 4 kişi.
Hocam bu arada discordunuzu verir misiniz belki sohbet falan ederek oynarız ya da birlikte oynarız daha zevkli olur isterseniz.

Son düzenleme:
tycoon/simulasyon oyunundan ne bekliyorsunuz zaten kendini tekrar edecek 1 ay önce çıktığı için hikayesinde tamamlanmayan çok parça var ve oyunda eksikler buglar optimizasyon sorunu vs. çok fazla ama hikayesi tamamlanınca daha iyi bir oyun olacaktır

Aşırı keyifli oyun. Çoğu kişi 20-30 saat tutar demiş ama beni saatlerce ekran başında tuttu. Şu ana kadar Sample + Ana oyunla 40-50 saat singleplayer oynadım. 3 tane save kastım. Beni CS oynamaktan alıkoyup rahatlatan tek oyundur. (Not: CS benim için vazgeçilmez, her gün en az 1 saat kastığım oyundur.)

Ayrıca birlikte oynamak isteyen arkadaşlar için;

Discord: xulnnwhisperss
Steam Hesabım

Beni de uzun süre oynattı ancak warehouse ve coke açınca oynama isteğim bitti, daha yapacak bir şey kalmadığını düşündüğüm için oynamayı bıraktım. Eğer ileride güncellemelerle içerik zenginleştirilir ve yapacak yeni şeyler gelirse oynamaya dönebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…