uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Oyunu 4 gün önce aldım ve 34 saat oynayarak bitirdim, canım çok sıkılıyor. Bu oyuna benzer oyun tavsiye edebilir misiniz? Oyun için bütçe sınırı yok.
Oyunu 4 gün önce aldım ve 34 saat oynayarak bitirdim, canım çok sıkılıyor. Bu oyuna benzer oyun tavsiye edebilir misiniz? Oyun için bütçe sınırı yok.
palaaxe Centipat Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 LapTop Gpu. AMD Ryzen 7. 32 GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Video Editörü, Fotoğraf Editörü, Spot, 2.el Eşya Alım Satım, Nakliyat. 24 Mayıs 2025 #2 uğurcan88 dedi: Oyunu 4 gün önce aldım ve 34 saat oynayarak bitirdim, canım çok sıkılıyor. Bu oyuna benzer oyun tavsiye edebilir misiniz? Oyun için bütçe sınırı yok. Genişletmek için tıkla... agam ona benzer bildiğim bir oyun yok, ama garry's mod'da öyle role play sunucuları var bu videoyu izle beğenirsen gir oyna. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
uğurcan88 dedi: Oyunu 4 gün önce aldım ve 34 saat oynayarak bitirdim, canım çok sıkılıyor. Bu oyuna benzer oyun tavsiye edebilir misiniz? Oyun için bütçe sınırı yok. Genişletmek için tıkla... agam ona benzer bildiğim bir oyun yok, ama garry's mod'da öyle role play sunucuları var bu videoyu izle beğenirsen gir oyna. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et