Schengen vize belirsizliği

leyuso

Decapat
Daha fazla  
Hollanda schengen vize başvurusunda bulunup, haftalarca sonuç beklemenin sıkıntısını yaşayanlardan biri de benim. Vize başvurumu yapalı yaklaşık 1.5 ay oldu ve henüz bir sonuç alamadım. Kaynak aracı kurum evrakları teslim ettiklerini söylüyor, ancak konsolosluktan hiçbir güncelleme yok.
Seyahat planlarımı iptal etmek zorunda kaldım ancak ne resmi bir yanıt ne de sürecin neden uzadığına dair bir açıklama var. Bu süreç, sadece kişisel olarak değil, birçok insanın iş ve tatil planlarını da altüst edebilecek kadar belirsiz ve sıkıntılı bir hâl almış durumda. Kaynak başvuru sahipleri olarak şeffaflık ve daha hızlı işlem süresi talep etmek hakkımız. Uzayan süreçlerle karşılaşanlar için bu durum artık bir işkenceye dönüşüyor. Bu konuda sesimizi duyurmanın ve sistemin iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Shengen için ben de Romanyaya başvuru yapacağım. Fakat benim oraya gitme sebebim farklı.

Keşke daha rahat verebilen bir ülke olan Portekizden müracaat etseydiniz. Oradan 50-80-100 Euro ya Hollandaya uçabilirsiniz.

Hocam ben gezmeye Hollanda'ya gitmek için başvuru yaptım. O yüzden başvuru yaptım.

Hocam ben gezmeye Hollanda'ya gitmek için başvuru yaptım. O yüzden başvuru yaptım.
Bu konu ile ilgili keşke araştırma yapsaydınız. Artık çoğu ülke sıkıntı çıkartmakta dolayısıyla en kolay alınabilecek yerden vize alıp 1 defa o ülkeye giriş çıkış yapmak daha mantıklı ya da o ülke üzerinden seyahat edip geri dönmek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…