Scitec vs Hardline vs Bigjoy vs HIQ protein tozu

furkn1711

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki tozlardan hangisini önerirsiniz? Fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar. Çok anlamadığım için sorarak almak istedim. Önerdiğiniz markanın en beğendiğiniz aromasını da yazarsanız sevinirim.

Bigjoy protein tozu bana çok şekerli gelmişti. Hardline severek kullandım. Scitec hiç duymadım. H*q ise boykot olduğu için önermiyorum.

İçerik olarak bilgili insanlar bilgilendirir ama ben kullandıklarım arasında(hepsini çikolatalı kullandım) en sevdiğim hardline olmuştu.

Bigjoy protein tozu bana çok şekerli gelmişti. Hardline severek kullandım. Scitec hiç duymadım. H*q ise boykot olduğu için önermiyorum.

İçerik olarak bilgili insanlar bilgilendirir ama ben kullandıklarım arasında(hepsini çikolatalı kullandım) en sevdiğim hardline olmuştu.
Türk markası neden boykot olsun

Hardline çikolata aromalıyı bende kullandım çok şekerli geldi bana. Zaten değerleri kaliteliyse tadı benim için çokta önemli değil tolere edebilirim.

HIQ protesto zamanı yaptıkları eylemden ötürü kesinlikle haneme sokmadım ve sokmayacağım. Proteinocean lansman zamanı değerlendirilebilir. Bigjoy ve Hardline oldum olası önermiyorum.Supplemenler.com protein tozları fahiş fiyat zamlarıyla ve mevcut müşterilerinin indirim hakkını kullanamamalarıyla artık tercih edilmiyor. Tavsiyem supplementler comdan Scitec alınabilir. Ayrıca örneğin ben yulaf ceviz yoğurt fıstık ezmesi tarçın öğünüme bir ölçek wheyi karıştırıp en iyi karışımı HIQ ve prtocean ile almıştım. HIQ artık bitmiştir dediğim için Proteinocean bakabilirsiniz lansmanda. Onun dışında ithal orijinal Scitec tavsiye ederim. Ayrıca şahsi fikrime göre protein tozu tek başına içilmemeli ki mutlaka bana kalırsa bir öğünle alınmalı diyorum. Saygılar.

HIQ protesto zamanı yaptıkları eylemden ötürü kesinlikle haneme sokmadım ve sokmayacağım. Proteinocean lansman zamanı değerlendirilebilir. Bigjoy ve Hardline oldum olası önermiyorum.Supplemenler.com protein tozları fahiş fiyat zamlarıyla ve mevcut müşterilerinin indirim hakkını kullanamamalarıyla artık tercih edilmiyor. Tavsiyem supplementler comdan Scitec alınabilir. Ayrıca örneğin ben yulaf ceviz yoğurt fıstık ezmesi tarçın öğünüme bir ölçek wheyi karıştırıp en iyi karışımı HIQ ve prtocean ile almıştım. HIQ artık bitmiştir dediğim için Proteinocean bakabilirsiniz lansmanda. Onun dışında ithal orijinal Scitec tavsiye ederim. Ayrıca şahsi fikrime göre protein tozu tek başına içilmemeli ki mutlaka bana kalırsa bir öğünle alınmalı diyorum. Saygılar.
Protein ocean hakkında doğru düzgün olumlu yorum görmedim o yüzden biraz uzak duruyorum. HiQ ve scitec bana daha yakın geliyodu. Bir de bu protesto eylem olayı nedir biraz daha açıklar mısın?

Türk markası neden boykot olsun

Hardline çikolata aromalıyı bende kullandım çok şekerli geldi bana. Zaten değerleri kaliteliyse tadı benim için çokta önemli değil tolere edebilirim.
Türk malı olması önemli değil. Haksızlığı destekleyen Türk malı olsun olmasın haksızlığı destekleyen her türlü marka boykot edilmeli, ediyoruz da.

Dediğim gibi içerikleri başkası söylesin ben tam detay bilmiyorum.

Neden boykot ? Ne yapmıslar bilmedigimden soruyorum.

Neden boykot ? Ne yapmıslar bilmedigimden soruyorum.
Ekrem İmamoğlununu tutuklanma kararına karşın hükümet yanlısı oldular diye biliyorum. Özgür Özel açıklamasında boykot yapılacaklar listesinde yer almıyor normalde. Ancak espressolab(kahve mekanı) da boykot listesinde yer alıyordu. Hiq sahipleri de boykot edilen mekandan hikaye atarak "dün buradaydık, bugün de buradayız, yarın da burada olacağız" diyerek boykota destek göstermediklerini kanıtladılar. Kısacası haksızlığa destek veren sahiplerini boykot ediyor insanlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı