Scitec Whey veya Supplementler Whey alacağım. Scitec Ice Coffee aroması indirimde, ama tadını bilmiyorum. Supplementler Whey'de mocha aromalı alacağım, alırsam ona güzel diyenler vardı. Ancak deneyen varsa bilgi verebilir mi?
Scitec kolay sindirilir yorumları güzel kahve aromalı kötü geldi bana maalesef Mocha'yı denemedim.
Muz yerken aşırı sevdim danone gibiydi adeta.İce coffee kötüyse muzdada indirim var Scitec'te o nasıl biliyor musun?
Suyla yapsam iyi olur mu işi şansa bırakmak istemiyorum yoksa supplementlerin mochasını alıcamMuz yerken aşırı sevdim danone gibiydi adeta.
Suyla denedim suyu sütle karıştırıp muzla beraber miksere atmış gibi düşünün tadı ağzınızda canlanmıştır ben beğenemedim yoğurtla yiyorum.Suyla yapsam iyi olur mu işi şansa bırakmak istemiyorum yoksa supplementlerin mochasını alıcam
Ozaman mocha alıyım sankiSuyla denedim suyu sütle karıştırıp muzla beraber miksere atmış gibi düşünün tadı ağzınızda canlanmıştır ben beğenemedim yoğurtla yiyorum.
O zaman mocha alayım sanki
Deneyip görmek lazım şu an da başka bir markadan brownie aromalı kullanıyorum nesquik gibi tadı muhtemelen oda aynıdır.
Şuan kullandığım toz biraz tuzlu söylemiş olduğunuz tozlar gayet iyidir.Araştırdım bütçeme uygun kaliteli olarak Scitec ve supplementler buldum önerin varsa söylesende olur araştırırım onları da
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.