Scitec Whey vs Supplementler Whey

Scitec Whey veya Supplementler Whey alacağım. Scitec Ice Coffee aroması indirimde, ama tadını bilmiyorum. Supplementler Whey'de mocha aromalı alacağım, alırsam ona güzel diyenler vardı. Ancak deneyen varsa bilgi verebilir mi?
Supplementlerin çikolata aromalısını kullandım. Maalesef beğenmedim. Çikolata acımsı bir tat veriyordu. Kalitesini bir kenara ayırırsak şuanda ProteinOceanın lansman ürünü var. Onu deneyebilirsiniz. Bütçe olarak uygun gelir. Suplementlerin ürünleri artık piyasadan uygun fiyatlarda değil. Hatta pahalı bile.

Supplementlerin çikolata aromalısını kullandım. Maalesef beğenmedim. Çikolata acımsı bir tat veriyordu. Kalitesini bir kenara ayırırsak şu anda Proteinocean'ın lansman ürünü var. Onu deneyebilirsiniz. Bütçe olarak uygun gelir. Suplementlerin ürünleri artık piyasadan uygun fiyatlarda değil. Hatta pahalı bile.

Ama Proteinocean supplementler kadar kaliteli değil almışken kaliteli olsun istiyorum yoksa şu an 1 kutu SSN whey proteini bitirmek üzereyim.

Ama Proteinocean supplementler kadar kaliteli değil almışken kaliteli olsun istiyorum yoksa şu an 1 kutu SSN whey proteini bitirmek üzereyim.
SSN'den memnun musun

SSN'den memnun musun?

Daha 1 aydır spor yapıyorum ama bence kas onarımı açısından iyi kas ağrılarım hızlı geçiyor ama aroması bayabiliyor ben çikolatalıyı suyla karıştırıp kullanıyorum bazen yulafa koyuyorum yulafta pek de tadı olmuyor ama fiyatına göre iyi bence sadece araştırdığımda ham madde ve kalitesinden emin olamadım o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı