Scooter için kask önerisi

Aman hocam beni scooterdan soğuttunuz dediklerinizde gayet haklısınız. Scooter maksimum 25 hız yapıyor 50CC scooter değil bahsettiğim hız kilidini açmayacağım tabii ki bu riskin olmaması anlamına gelmiyor. Sizlere çok teşekkür ediyorum fakat bu kadar bütçem yok ha derseniz ki bu atmış olduğunu al o zaman alırım ama 4000 beni aşar borcum var yani şu an mümkün değil. Scooter modeli segway ZT3 Pro.

Kask’a maks ne kadar verebilirsin? Origine dinamo modeline bakar mısın?

Yani hadi 1.500 olsun maksimum ama bu fiyata da kask pek göremedim normalde Onvo'nun scooter kaskını düşünüyordum. Origin'e dinamoyu düşünebilirim ama varsa daha uygun bir şey güzel olur tabii ki zaten hız yapabileceğim bir yer yok bulunduğum ilçede ciddi manada düz yol yok süraat yapamayacağım ve her yer çukur kötü bir halde. İleride daha iyi bir şey düşünebilirim. Eldiven için herhangi bir motosiklet eldiveni olur mu yoksa öneriniz var mı dizlik ve dirseklik gerekli mi sizce evet gerçekten önemli şeyler ama tak çıkar sürekli bunu yapmak biraz zor geliyor açıkçası.

Kask'a maksimum ne kadar verebilirsin? Origin'e dinamo modeline bakar mısın?

1500 liraya kapalı kask bulursun ama çoğu inceciktir, parasına bile yazık olur. Gerçek anlamda tavsiyem, kapalı kask olarak Origine alman. Kullandığın motora göre fazlasıyla işini görecektir, emin ol.
Eldiven içinse dışı kauçuğumsu, korumalı modellerden birini al geç, hem güvenli hem rahat oluyor.

Kesinlikle katılıyorum. Motor fark etmeksizin, iki teker üzerindeyken full face (tam kapalı) kask mutlaka alınmalı.
5 km/h hızla bile gitsen, kafanı yere çarptığında beyin kanaması riski çok yüksek.
Üstelik illa senin hata yapman gerekmiyor; başka bir araç veya motor sürücüsü de sana çarpabilir.
Kısacası, bu sadece bir örnek ama sonuç olarak tam kapalı kask bence hayati derecede gerekli.

O zaman yakın zamanda bir Origin'e almaya çalışacağım yapacak bir şey yok. Değerli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…