Scooter kazası sonrası ne yapılması lazım?

Maceraciadam22

Picopat
Daha fazla  
Kısaca şehir içinde 1 saat önce 2 şeritli yolun en sağ emniyet şeridinde arabaların gitmesine engel olmadan düşük hızla yolumda gidiyordum. Sonra andavalın teki bana arka yanımdan hafif bir şekilde çarpıp beni geçti ve kaldırıma sürte sürte gitti ve 45 km/h hızla takip ettim ama çok hızlı gittiği için plakasına ezberleyemedim. Ve ayrıca nasıl olduysa scooterdan düşmedim ve sadece bacağımda az bir şey çizik dışında hiçbir şeyim yok saldırgana sizce yapılacak bir şey var mıdır?

Scooterlar motordan sayılmadığı için sen suçlu çıkarsın. Hiç peşine düşme. Neyse ki bana hiçbir şey olmadı de. Ve 360 derece farkındalığını arttır.

Scooterlar motordan sayılmadığı için sen suçlu çıkarsın. Hiç peşine düşme. Neyse ki bana hiçbir şey olmadı de. Ve 360 derece farkındalığını arttır.

O zaman her araba kullanan biri gelsin yolunda giden scooter sürücüsüne durduk yere çarpsın suçlu olmaycaksa. Yolumda düz gidiyordum 50 km hız sınırı olan yerde 60 70 le gitti herif.

O zaman her araba kullanan biri gelsin yolunda giden scooter sürücüsüne durduk yere çarpsın suçlu olmaycaksa. Yolumda düz gidiyordum 50 km hız sınırı olan yerde 60 70 le gitti herif.

Keşke durum böyle olmasa ama kanun açığı var. Sen TR kanunlarına göre bisikletli sayılıyorsun. Motosiklet sayılmıyorsunuz.

Keşke durum böyle olmasa ama kanun açığı var. Sen TR kanunlarına göre bisikletli sayılıyorsun. Motosiklet sayılmıyorsunuz.

Ee tamamda bisikletli sayılıyorsam o yolda bisiklet yolu yok ayrıca ben çarpmadıktan sonra ben niye suçlu oluyorum. Araba kazalarında çarpan suçlu oluyor genelde.

Ee tamamda bisikletli sayılıyorsam o yolda bisiklet yolu yok ayrıca ben çarpmadıktan sonra ben niye suçlu oluyorum. Araba kazalarında çarpan suçlu oluyor genelde.

Hocam scooter 50CC mi 125CC mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…