Scooter veya Touring motor önerisi

Multistrada güzel makine ama bu fiyatlara Desmo'su gelmemişini bulmak zor gibi. Zten bütün bütçesini motora gömen birine Desmo ağır gelebilir.

Benelli trk 502X modelini inceledim bayide 420 bin dediler nakitte herhalde 400'e alınabilir ve A2 ehliyetiyle kullanılabiliyor 600 CC'yi geçmediği için bu motor alınabilir mi?
400 bin ₺ çin malı motora vereceğinize 400 bine japon motor alın ve A sınıfı ehliyet alın. Geri kalan hayatınızda o A sınıfı ehliyetin parasını çok rahat çıkarırsınız. 400 bine DL650 veya Tracer 7 alınabilir. Hem de sıfır veya sıfır ayarında.

Nc 750X veya 750X -DCT modelini önerir misiniz? Otomatik olursa daha iyi rahatlık açısından.

Nc 750X veya 750X -DCT modelini önerir misiniz? Otomatik olursa daha iyi rahatlık açısından.
Nc750x ben kullandım ama çok rahat bir motor değil. Ayak pegleri touring bir motor için oldukça geride. Ayrıca sele ve süspansiyonu çok sert. Almayı düşünürseniz mutlaka deneyin. Ben bu sınıfra öncelikle Tracer 7, daha sonra DL650 öneririm. DL650 daha konforlu, Tracer 7 daha performanslıdır.

Hocam tracer 7'ye baktım da bayii fiyatı 512 bin lira ki bu da bütçemin üstünde,2.ellerine de baktım ama 2022'ye kadarki kasasının tipi biraz hoşuma gitmedi 2022 sonrası kasa tipi güzel ama fiyatı yüksek geldi bana açıkçası. Ben NC750X için 2020 üstü falan bakıyordum 400 geçmeyecek şekilde.

Ekstra olarak suzuki Dl650'nin bayide ucuz olmasının sebebi serinin devamının olmayacağıymış ama zaten üretilmese bile en az 12 yıl parça sağlanımı oluyor sanırım.

Son düzenleme:
Tracer 7 için şöyle ilanlara bakmak daha mantıklı olacaktır;

Bence çin malı motoru aklınızdan çıkarın. Aynı paraya japon bulunuyorken başka bir yere bakmanıza gerek yok.

Tabii ki son tercih size ait. Ben sadece kendim alacak olsam bu bütçede mantıklı bulduğum motorları öneriyorum. Siz ben çin malı alacağım derseniz Benelli de alabilirsiniz. Hatta Trk702x var kampanyalı 298.000₺ ama yine söyleyeceğim, ben çin motora o kadar para vermezdim.

Ben Çin malı taraftarı değilim hatta kafamda hiçbir şekilde yeri bile yoktu sadece 600CC altı olduğu için A2 ehliyetle kullanıldığı için olabilir mi gibi bir düşüncem vardı o yüzden sordum size.

Ben tavsiye etmem güzel bir bütçeniz var. Sorunsuz bir motor alarak değerlendirin.

Ben tavsiye etmem güzel bir bütçeniz var. Sorunsuz bir motor alarak değerlendirin.

Hocam tracer 7 videolarını izliyordum da triump tiger 660 ile kıyaslama videosu gördüm. Tiger 660 da hoşuma gitti, onu önerir misiniz siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…