Scooter'larda arka fren hangisidir?

Herkes farklı şeyler söylüyor çünkü. Benim de kafam karışıyor. Anlatabildim mi acaba? Kafa bulmaya çalışsam burada işim ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgi
Herkes farklı şeyler söylüyor çünkü. Benim de kafam karışıyor. Anlatabildim mi acaba? Kafa bulmaya çalışsam burada işim ne?

Farklı şeyler söyleyenlere de sor, de ki: "Neden farklı şeyler söylüyorsunuz?" Bu scooter denen taşıtlar artık kaç senedir üretiliyor ise her daim sağ arka, sol ön fren olacak şekilde üretilmişlerdir. Bunun tam tersini yapan bugüne kadar dünya üzerinde yok. Ben görsel ile açıkladım, mod da açıklamış zaten. Internete veya ChatGPT'ye dahi sorsan cevabı göreceksin. Neyse, amacım sana hakaret veya başka bir şey değil; beni de yanlış anlama lütfen. Ben moduma güvenirim demişsin, ben de zaten mod ile aynı şeyi söyledim, ki zaten doğrusu da o olduğu için benim de o tuhafıma gitti. Her neyse dostum. İyi geceler dilerim.

Farklı şeyler söyleyenlere de sor, de ki: "Neden farklı şeyler söylüyorsunuz?" Bu scooter denen taşıtlar artık kaç senedir üretiliyor ise her daim sağ arka, sol ön fren olacak şekilde üretilmişlerdir. Bunun tam tersini yapan bugüne kadar dünya üzerinde yok. Ben görsel ile açıkladım, mod da açıklamış zaten. Internete veya ChatGPT'ye dahi sorsan cevabı göreceksin. Neyse, amacım sana hakaret veya başka bir şey değil; beni de yanlış anlama lütfen. Ben moduma güvenirim demişsin, ben de zaten mod ile aynı şeyi söyledim, ki zaten doğrusu da o olduğu için benim de o tuhafıma gitti. Her neyse dostum. İyi geceler dilerim.
Yok hocam, estağfurullah ama şimdi bak, örneğin demişsin ki sol ön, sağ arka frendir; hatta bunu biri daha demişti, mod mesajı sildi yanlış bilgi diyerek. Ama hala sol arka, sağ ön diyen de var. Ben de motorun cahiliyim, biraz mazur gör; merak ettiğimden öğrenmeye çalıştığım için soruyorum. GPT de aynı şekilde, sosyal medya başka bir şey diyor, GPT başka bir şey. Kusura bakmayasın.

Yanlış bilgi. Scooter'larda sağ ön fren, sol arka frendir. Viteslilerde ise sol debriyaj, sağ ön fren, sağ arka ayak ise arka frendir.
Yok hocam, estağfurullah ama şimdi bak, örneğin demişsin ki sol ön, sağ arka frendir; hatta bunu biri daha demişti, mod mesajı sildi yanlış bilgi diyerek. Ama hala sol arka, sağ ön diyen de var. Ben de motorun cahiliyim, biraz mazur gör; merak ettiğimden öğrenmeye çalıştığım için soruyorum. GPT de aynı şekilde, sosyal medya başka bir şey diyor, GPT başka bir şey. Kusura bakmayasın.
Yok, ben de kendi adıma özür dilerim biraz sert çıktıysam. Tekrar açıklayayım: Scooterlarda sağ arka fren, sol ön frendir. Vitesli motosiklette ise sağ debriyaj, sol ön frendir; arka fren ise ayaktadır. Sol el her daim ön frendir. Görselde size gösterdiğim şekilde. Ben teşekkür ederim.

Yok, ben de kendi adıma özür dilerim biraz sert çıktıysam. Tekrar açıklayayım: scooterlarda sağ arka fren, sol ön frendir. vitesli motosiklette ise sağ debriyaj, sol ön frendir; arka fren ise ayaktadır. sol el her daim ön frendir. görselde size gösterdiğim şekilde. Ben teşekkür ederim.

Sağ olun hocam. Tekrardan kusura bakmayın. İyi akşamlar dilerim.

Attığınız görselde de sağ ön, sol arka yazmışsınız. ChatGPT de öyle diyor, benim scooter da öyle. Doğrusu bu. Ben anlamadım. Motorun önüne geçip mi bakıyorsunuz? 🤯

Attığınız görselde de sağ ön, sol arka yazmışsınız. ChatGPT de öyle diyor, benim scooter da öyle. Doğrusu bu. Ben anlamadım. Motorun önüne geçip mi bakıyorsunuz? 🤯

Nasıl sağ ön, sol arka yazmışım? Ben direkt oturuş pozisyonuna göre attım. Kişi Scooter'a oturduğu zaman nasıl görüyor ise motorun gidonunu, ona göre yazdım.

Eki Görüntüle 2293310
görseldeki bir scooter motosiklet ve fren yerleride görmüş olduğun şekilde sağ arka sol ön fren.
Fotoğrafta sağı ön, solu arka olarak işaretleyip, mesajında sağ arka, sol ön demişsin. Verdiğin bilgiler kaos gibi gerçekten.

Tekrar söylüyorum;
Scooter'larda sağ manet ön fren, sol manet de arka frendir.
Viteslilerde de sol debriyaj, sap ön fren, sağ arka ayak da arka frendir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı